Zorgeloos verhuren met ERA MOVE? Zo geregeld.

Wil jij je woning verhuren? Wij begeleiden je graag verder met professioneel advies om een vlotte verhuur aan een correcte prijs te realiseren. Hiervoor zal een oprechte waardebepaling van jouw woning worden uitgewerkt, aan de hand van een vergelijkende marktanalyses en de ervaring van onze medewerkers.

Het verhuurproces

Tijdens een kennismakingsgesprek adviseren we je omtrent de huurpijs en de staat van jouw eigendom. Samen overlopen we onze werkwijze van A tot Z en ondertekenen we de exclusieve verhuuropdracht.

Wij hangen een 'te huur' bord en onze fotograaf maakt een fotoreportage. Wij zorgen voor de nodige publiciteit van jouw eigendom!

Voorafgaand aan een bezoek vult elke kandidaat-huurder een inlichtingenfiche in. Daarna organiseren wij een begeleide rondleiding. Je ontvangt steeds een kort verslag na het bezoek want jij beslist wie de nieuwe huurder wordt.

Verhuurd?

De huurovereenkomst wordt door ons opgemaakt en ondertekend door alle partijen op kantoor. Verder voorzien wij ook een plaatsbeschrijving indien je dit wenst.

Bij de ondertekening van het contract dient de huurder een betalingsbewijs voor te leggen van de eerste maand huur en de waarborg (3 maanden) alsook een kopie van de brandverzekering.

Wij verzorgen de bijhorende administratie: registratie van de huurovereenkomst met plaatsbeschrijving en vullen de energie-overnamedocumenten in.

De sleutels van je nieuwe thuis zijn klaar om overhandigd te worden!

Twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken om de verhuur van je woning te bespreken.