Nieuwbouw

Eerste woning? Investeren of beleggen? Volledig naar smaak?

Vindt u zich terug in deze termen? Dan bent u ook bij ons aan het goede adres! Ons immokantoor is al jaren thuis in de nieuwbouwwereld en dus helpen we u graag verder bij de aankoop (of verkoop) van uw nieuwbouwproject.  Hierbij een overzicht van onze lopende projecten:

Franse Bos

FRANSE BOS

Het project Franse Bos in Genk is met zijn unieke bouwvorm en inplanting bijzonder vernieuwend.
De afzonderlijke wooneenheden met lage bouwvolumes bieden u als eigenaar van een appartement veel openheid en dus een heel ruimtelijk gevoel. De bruto woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 73 tot 108m² en de terrassen van 12 m² tot 74 m². Het ontwerp van het project Franse Bos is van de hand van het gerenommeerde architectenbureau Drieskens & Dubois.

De 2 Heeren

DE 2 HEEREN

Dit nieuwbouwproject is gelegen aan de Braambesstraat en de Bosbesstraat, in het groene hart van het schitterende stadsdeel "De Bret", achter het Lyceum en nabij het sportcentrum in Genk.

In deze bosrijke omgeving zijn voor u 2 appartementencomplexen ontwikkeld met ieder 20 luxe en energiezuinige appartementen op slechts 2 kilometer van het centrum van Genk.
NOG SLECHTS 2 APPARTEMENTEN TE KOOP!

Residentie De Beemd

Residentie DE BEEMD

Stijlvol en modern wonen kan nu realiteit voor u worden in “Residentie De Beemd” aan de Nieuwe Kuilenweg in het Bourgondische en gezellige Genk. Op deze locatie vlakbij het centrum van Genk, realiseren wij voor u 15 appartementen, 2 duplex appartementen en 6 stadswoningen.

“Residentie De Beemd” is zeer centraal in een groene omgeving bij het centrum van Genk gelegen. Deze unieke ontwikkeling maakt het wonen tot resideren bij het sfeervolle centrum van Genk. Rond het appartementencomplex en de stadswoningen is een groene binnentuin voorzien welke in gemeenschappelijk eigendom is van de bewoners van Residentie de Beemd. Binnen deze binnentuin wordt het waardevolle aanwezige bomenbestand zo veel mogelijk behouden.

“Residentie De Beemd” dankt haar naam aan de grootschalige hooivelden die in de 16e eeuw op deze locatie gelegen waren. Inmiddels is deze locatie door de enorme ontwikkeling van de stad Genk verandert tot een unieke stedelijke locatie waar vanuit u eenvoudig lopend het stadshart van Genk of de Vennestraat met o.a. de C-Mine bereikt. Twee bruisende locaties die door de Nieuw Kuilenweg met elkaar verbonden zijn.

 

Residentie Arboris

Residentie Arboris is gelegen aan de Onderwijslaan 121 te Genk en bestaat uit 11 appartementen, die reeds klaar zijn. Elk appartement is voorzien van een ruim terras en/of tuintje en een ondergrondse parking met bijhorende kelderberging. In het gebouw is er een lift aanwezig. 

Het nieuwbouwproject is perfect gelegen in een levendige omgeving, dichtbij de Stalenstraat en Hoevenzavellaan waar u restaurants, winkels, warenhuizen, banken, openbaar vervoer, scholen, etc. terugvindt. Tevens zijn zowel Genk-centrum als de oprit van de E314 op enkele minuten bereikbaar.

Het ontwerp van het project Arboris is van het gerenommeerde architectenbureau Drieskens & Dubois. Er zijn nog 6 appartementen beschikbaar!

Welkom bij ERA Maximmo

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Maximmo