Nieuwbouw

Eerste woning? Investeren of beleggen? Volledig naar smaak?

Vindt u zich terug in deze termen? Dan bent u ook bij ons aan het goede adres! Ons immokantoor is al jaren thuis in de nieuwbouwwereld en dus helpen we u graag verder bij de aankoop (of verkoop) van uw nieuwbouwproject.  Hierbij een overzicht van onze lopende projecten:

Franse Bos

FRANSE BOS

Het project Franse Bos in Genk is met zijn unieke bouwvorm en keuze van de gerenommeerde architecten Drieskens&Dubois bijzonder vernieuwend. Het totale domein is 3 hectare groot en kan u beschouwen als u eigen privé bos. De afzonderlijke wooneenheden met lage bouwvolumes bieden u als eigenaar veel openheid en dus een heel ruimtelijk gevoel. De Bruto woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 73 tot 108 vierkante meter en de terrassen van 12 vierkante meter tot 74 vierkante meter.

BLOK A bestaande uit 19 appartementen is reeds VOLLEDIG UITVERKOCHT. BLOK B bestaande uit 38 appartementen is al voor 70% verkocht en zal klaar zijn oktober 2019. We zijn sinds mei 2019 (klaar eind 2020 ) ook gestart met de verkoop van BLOK C (14 appartementen) en hier is ook al reeds 40%!! 

Snel zijn is de boodschap ** 089/35.00.00 **

Residentie De Beemd

Residentie DE BEEMD

Stijlvol en modern wonen kan nu realiteit voor u worden in “Residentie De Beemd” aan de Nieuwe Kuilenweg in het Bourgondische en gezellige Genk. Op deze locatie vlakbij het centrum van Genk, realiseren wij voor u 15 appartementen, 2 duplex appartementen en 6 stadswoningen.

=> Nog maar 9 appartenten en 1 stadswoning beschikbaar!!   ** Klaar begin 2020**

“Residentie De Beemd” is zeer centraal in een groene omgeving bij het centrum van Genk gelegen. Deze unieke ontwikkeling maakt het wonen tot resideren bij het sfeervolle centrum van Genk. Rond het appartementencomplex en de stadswoningen is een groene binnentuin voorzien welke in gemeenschappelijk eigendom is van de bewoners van Residentie de Beemd. Binnen deze binnentuin wordt het waardevolle aanwezige bomenbestand zo veel mogelijk behouden.

“Residentie De Beemd” dankt haar naam aan de grootschalige hooivelden die in de 16e eeuw op deze locatie gelegen waren. Inmiddels is deze locatie door de enorme ontwikkeling van de stad Genk verandert tot een unieke stedelijke locatie waar vanuit u eenvoudig lopend het stadshart van Genk of de Vennestraat met o.a. de C-Mine bereikt. Twee bruisende locaties die door de Nieuw Kuilenweg met elkaar verbonden zijn.

 

Ascentrium

 

Er was eens een gezellige gemeente AS... die op het punt stond nog gezelliger te worden, dankzij een woonproject pal in het centrum: Ascentrium.

De gemeentelijke bibliotheek vormt weldra de basis van Libris en wordt een ware ontmoetingsplaats voor jong en oud, ingenesteld onder de appartementen.

In de eerste fase van het project zal Ascentrium 18 appartementen in gebouw Libris lanceren. Verdeeld over twee verdiepingen met telkens 9 appartementen, wordt het een laagdrempelig gebouw dat altijd dicht bij de Assenaar staat. Geniet je op de ruime privéterrassen van voldoende privacy.

In een twweede fase zijn er nog twee bouwblokken aanwezig bestaande uit 13 en 17 appartementen inclusief ondergrondse parking. Dankzij de keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers is er voor elk type gezin de perfecte woonst voorzien. Maar ook ondernemers komen thuis in As-centrum: voor hen reserveren we handelsruimtes van 395 m² tot 534 m².

** klaar eind 2019 ** 

Welkom bij ERA Maximmo

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Maximmo