Onze geschiedenis

ERA werd in 1971 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat ERA meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 35 landen, waaronder meer dan 1.100 in 17 Europese landen. In België zijn er meer dan 100 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

Sinds 1997 maakt ERA Leus deel uit van dit nog steeds groeiende netwerk. We verkochten sindsdien in Zaventem en omstreken al meer dan 1.600 woningen, appartementen en gronden. We hielpen bovendien al meer dan 1.200 eigenaars aan een betrouwbare huurder.

Vanaf het begin was ERA Leus een familiebedrijf. In 1997 opgestart vanuit het landmeterskantoor van Wouter Leus in de Rode Kruislaan in Zaventem, begon Margriet oorspronkelijk alleen met het vastgoedkantoor. Al snel kreeg ook Wouter de smaak te pakken en stortte hij zich voltijds op de makelaardij. In 2000 werd beslist om het kantoor te verhuizen naar het adres van ons huidig hoofdkantoor in de Parklaan, van waaruit de zaak verder groeide. In 2009 en 2016 besloten zonen Reinout en Tessel om het kantoor te vervoegen

Welkom bij ERA Leus Vastgoed

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Leus Vastgoed