Het ERA Netwerk

Ons hele netwerk werkt aan uw toekomstplan 


Hoe vindt u snel een geschikte woning als u uw baan in Brussel omruilt voor een job in Oostende? En hoe weet een Amerikaan of Zweed dat uw woning perfect in hun nieuwe Belgische leven past? Kort en krachtig antwoord: dankzij ERA. ERA staat voor Electronic Realty Associates, een hecht samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars in residentieel vastgoed.

Schaalvergroting op uw niveau


Wanneer u uw woning exclusief door een ERA-makelaar laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Via de gespecialiseerde ERA-software – ‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam - wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collega-makelaars. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat.

Cijfers over mensen


ERA werd anno 1972 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat ERA meer dan 2.600 onafhankelijke makelaarskantoren in 48 landen, waaronder meer dan 1.100 in 18 Europese landen. In België zijn er 115 ERA-kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

Maak kennis met ons Europese netwerk op www.eraeurope.com en ERA wereldwijd op www.era.com

Welkom bij ERA Leus

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Leus