Team ERA Lafaut

ERA Lafaut

ERA Lafaut staat je graag bij in de (ver)koop en/of (ver)huur van jouw huis, appartement, bouwgrond of handelspand. Als zaakvoerders van ERA Lafaut kunnen wij, Delphine & Isabel Lafaut, je door onze gedrevenheid, ons enthousiasme en onze ervaring in de sector optimaal begeleiden. We ondersteunen je met andere woorden bij alles wat komt kijken bij de aan- en verkoop van jouw eigendom. Of het nu een huis, appartement, grond of ander onroerend goed is. Maak kennis met ons ervaren en toegewijd team!

TEAM TIELT

In het vastgoedkantoor te Tielt is Isabel Lafaut, zaakvoerder, verantwoordelijk voor het commerciële luik en geeft ze graag waardevol en juridisch advies aan de klanten. Daarnaast ondersteunt Mathieu De Ketelaere u professioneel als erkend vastgoedmakelaar bij de verkoop van uw vastgoed. Ook hij is sterk in onderhandelen en in het opmaken van waardebepalingen. Voor de administratieve begeleiding en ondersteuning kunnen ze hier rekenen op Liesbet Verlinden. Tot slot hebben we Louise Devreese en Santa Maes. Als immo makelaar staan zij ons bij in de verkoop van uw woning of appartement

TEAM DEINZE

Delphine & Isabel Lafaut, zaakvoerders van het immokantoor te Deinze, zullen dankzij hun gedrevenheid en ervaring u begeleiden bij de verschillende vastgoedtransacties die komen kijken bij de aan- en verkoop van onroerend goed. Hierbij krijgen ze commerciële ondersteuning van Victor Meulebrouck en Sébastien. Zij staan jullie graag bij, bij het opmaken van de schatting van uw huis of appartement.

TEAM AALTER

In 2020 hebben we ons derde immokantoor in Aalter geopend. Opnieuw zijn Isabel & Delphine Lafaut het eerste aanspreekpunt in dit kantoor. We worden hier ook bijgestaan door Thibault Desmet, de nieuwste aanwinst in ons kantoor. Hij zal instaan voor de verkoop van uw eigendom

Kom gerust eens langs in één van onze immokantoren in TieltDeinze of Aalter. De koffie staat altijd klaar.

Samen helpen wij je van begin tot eind om het gewenste resultaat te bereiken.

Isabel, Delphine, Mathieu, Victor, Louise , Sébastien,  Thibault, Liesbet en Santa

Foto Isabel Lafaut - Era Lafaut

Isabel Lafaut

 • Zaakvoerder
 • Erkend vastgoedmakelaar BIV: 505.896
 • G: 0494 12 08 28

Isabel is een gedreven en geboren verkoopster. Na het proeven van de eerste vastgoed ervaring wist ze onmiddellijk dat het iets voor haar was. Na enkele jaren ervaring nam ze de beslissing om haar eigen kantoor op te starten in Tielt. Na de opstart werd ze al snel opgemerkt door het ERA netwerk. Over een samenwerking met ERA twijfelde Isabel dan ook niet lang. Isabel is trots deel te mogen uitmaken van het ERA netwerk en op de prestaties die ze reeds behaalde op haar jonge leeftijd. 

In haar vrije tijd kan je Isabel al snel terugvinden in de paardensport. Daarnaast heeft ze ook twee prachtige kinderen waar ze ook graag wat quality time mee heeft samen met haar man.

Ben je van plan te verkopen of verhuren? Neem dan telefonisch contact op via ons kantoor of via mail

Delphine Lafaut

 • Zaakvoerder
 • Erkend vastgoedmakelaar BIV: 507.414
 • G: 0472 66 19 06

Na haar studies volgde Delphine haar stage in een immokantoor. Ook voor haar was het snel duidelijk dat dit de geknipte job is voor haar. Ze stond haar zus, Isabel Lafaut, bij tijdens de opstart van het vastgoedkantoor in Tielt. Na enkele jaren nam ze samen met haar zus de beslissing om een kantoor te openen in Deinze en later ook in Aalter

Delphine kan je in haar vrije tijd het snelste terugvinden in haar duikpak. Na een duiksessie, heeft Delphine terug nieuwe energie wanneer ze genoten heeft van het leven onder water.

Ben je van plan te verkopen of verhuren? Neem dan telefonisch contact op via ons kantoor of via mail.

Foto Delphine Lafaut - Era Lafaut
Foto Liesbet Verlinden - Era Lafaut

Liesbet Verlinden

 • Kantoorverantwoordelijke Tielt
 • Off- and online marketeer

Voor Liesbet was het sinds jongs af aan al een uitgemaakte keuze wat ze zou gaan verder studeren. Al snel wist ze dat marketing iets voor haar was. Een inschrijving aan Artevelde Hogeschool voor de opleidingen communicatiemanagement en marketing liet dan ook niet heel lang op zich wachten. Intussen heeft Liesbet reeds heel wat ervaring opgedaan binnen de sector. In het kantoor te Tielt is ze het eerste aanspreekpunt, hier zal ze met veel plezier al je vragen beantwoorden. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor de off- en online marketing.

Naast de energie die Liesbet in haar job steekt, kan ze er ook van genieten met een rol op de planken, wandelen of een avondje gezelschapspelletjes met vrienden. 

Heb je vragen voor Liesbet? Neem dan telefonisch contact op via Liesbet haar GSM-nummer of via mail.

Mathieu De Ketelaere

 • Commercieel medewerker
 • Erkend vastgoedmakelaar BIV: 510.546
 • G: 0488 24 37 77

Mathieu volgde de studie vastgoedmakelaardij aan HoGent. In zijn laatste jaar kreeg hij de kans van Isabel om zijn bachelorstage uit voeren onder haar vleugels. Hierdoor had Mathieu meteen de knepen van het vak mee en startte hij na het behalen van zijn diploma, zijn BIV-stage bij ERA Lafaut. Intussen mogen we zeggen dat Mathieu een gevestigde waarde is binnen het vastgoedkantoor. Mathieu is verantwoordelijke voor de verkoop van de huizen, appartementen, bouwgronden & handelsruimtes in de regio's: 

Mathieu zijn passie is onze klanten bijstaan zowel in de week als in het weekend waardoor hij de weinige vrije tijd die hij heeft doorbrengt met zijn vriendin en vrienden.

Ben je van plan te verkopen? Neem dan telefonisch contact op via Mathieu zijn GSM-nummer of via mail.

Foto Mathieu De Ketelaere - Era Lafaut
Foto Louise Devreese - Era Lafaut

Louise Devreese

 • Commercieel medewerkster
 • G: 0468 28 82 06

Louise volgde de studie rechtspraktijk in de Hogeschool Vives te Brugge. Deze ruime studiekeuze gaf haar veel mogelijkheden na haar opleiding. Wat Louise meteen wist, was dat ze een afwisselende job wilde. Deze kon ze vinden in de vastgoedsector. Louise is een dynamisch en gedreven teamlid van ERA Lafaut.
Louise is verantwoordelijke voor de regio's:

Tijdens haar vrije tijd is Louise een echte bourgondische genieter én met hoe meer vrienden hoe liever. 

Ben je van plan te verkopen? Neem dan telefonisch contact op via Louise haar GSM-nummer of via mail.

Thibault Desmet

 • Commercieel medewerker
 • G: 0467 02 89 01

Thibault volgde zijn studie vastgoedmakelaardij aan de HoGent. In het laatste jaar van zijn studies, volgde Thibault zijn bachelorstage bij ons. Hij had meteen de kriebels te pakken. Zodra hij zijn diploma op zak had, vervoegde hij ons team. Thibault volgt nu zijn BIV-stage bij ons. 
Thibault is verantwoordelijk voor de verkoop in volgende regio's:

In zijn vrije tijd is Thibault heel sportief, in zijn loopkleren kan je hem wel eens aantreffen. Daarnaast geniet hij er van om tijd door te brengen met zijn vriendin.

Ben je van plan te verkopen? Neem dan telefonisch contact op via Thibault zijn GSM-nummer of via mail.

Foto Thibault Desmet - Era Lafaut
Foto Sébastien Giannaros - Era Lafaut

Sébastien Giannaros

Sébastien volgde zijn studie vastgoedmakelaardij aan de HoGent. Lang dacht hij niet na over zijn studiekeuze. Vastgoed zit in zijn bloed met een vader die architect is. Sébastien heeft intussen al wat ervaring opgedaan. Op dit moment loopt hij zijn BIV-stage bij ons. 

Sébastien is verantwoordelijk voor de regio's:

Naast het werk haalt Sébastien enorm veel energie uit het voetballen. Een pintje neemt hij ook graag met zijn vrienden. 

Ben je van plan te verkopen? Neem dan telefonisch contact op via Sébastien zijn GSM-nummer of via mail.

Santa Maes

 • Commercieel medewerker
 • G: 0465 09 81 15

Santa volgde haar studie Bachelor in het onderwijs aan Artevelde Hogeschool.  Na enige jaren ervaring in het onderwjis had Santa nood aan een nieuwe uitdaging in haar leven. Ze bleef niet bij de pakken zitten en genoot een opleiding Vastgoedmakelaar bij Syntra. Door de aankoop van haar eerste appartement bij ERA Lafaut had ze onmiddellijk de juiste klik met ons kantoor. 
Santa is verantwoordelijk voor de regio's:

In haar vrije tijd is Santa heel sportief, in haar loopkleren kan je haar wel eens aantreffen. Daarnaast geniet ze er van om tijd door te brengen met haar vriend.

Ben je van plan te verkopen? Neem dan telefonisch contact op via Santa haar GSM-nummer of via mail.

Victor Meulebrouck

 • Commercieel medewerker
 • G: 0468 41 77 11

 

Victor volgde de studie vastgoedmakelaardij in Oostende. Ook hij kreeg in zijn jaar de kans van Isabel om zijn bachelorstage in ons vastgoedkantoor. Na deze stage wist Victor meteen dat de vastgoedsector iets voor hem is. Hij besloot dan ook om zijn BIV-stage te lopen bij ERA Lafaut. Wanneer je Victor zegt, dan denken wij meteen aan spontaniteit en optimisme. Victor is verantwoordelijk voor de verhuur van alle huizen, appartementen en handelsruimtes.

In zijn vrije tijd kan je Victor al snel terug vinden op zijn koersfiets. Daarnaast kan hij er ook van genieten om wat tijd te spenderen bij zijn vrienden.

Ben je van plan om te verhuren? Neem dan telefonisch contact op via Victor zijn GSM-nummer of via mail


Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wens je ons dynamisch team te verstreken? Neem dan hier een kijkje naar onze openstaande vacatures voor vastgoedmakelaars. Contacteer Delphine Lafaut voor verdere info.