Professionele fotografie & virtual tour

Professionele fotografie

De verkoop start met een mooie en duidelijke presentatie van het vastgoed. 

Vele kandidaat-kopers starten hun zoektocht eerst online. Daarom is het belangrijk om het onroerend goed aantrekkelijk weer te geven. Wie op zoek is naar een eigendom maakt snel een eerste selectie op basis van de presentatie. Wanneer de foto's niet aantrekkelijk zijn, of geen mooie kwaliteit hebben, zullen kandidaten niet snel doorklikken om een afspraak te maken. 

Daarom is het inschakelen van een professionele fotograaf geen overbodige luxe. Meer zelf dit zorgt voor een meerwaarde, waardoor je woning vlotter verkocht kan worden aan een realistische vraagprijs. Dit is dan ook de reden waarom wij samenwerken met een professionele fotograaf om uw eigendom zo optimaal mogelijk voor te stellen aan de kandidaat-kopers.

Virtual tour

Door de virtuele rondleiding op onze website, krijgen de kandidaat-kopers een ruimer beeld van uw vastgoed. Dit geeft heel wat voordelen, zowel voor de koper als de verkoper.

Voordelen voor onze kopers:
- door de uitgebreide fotogalerij krijgen de kopers een eerste indruk van de sfeer van het pand;
- de panoramische beelden van de woning, zowel binnen als buiten, brengen de kopers binnen in de virtuele wereld van de woning.

Voordelen voor onze verkopers:
- enkel geïnteresseerd & goed voorbereide bezoekers komen het pand bezichtigen;
- de bezoekers kunnen het pand dag en nacht bezichtigen;
- meerdere kandidaat-kopers kunnen het pand ontdekken en herbekijken op het moment en tempo dat zij verkiezen.