Onze service

Goede afspraken tussen u en de ERA vastgoedmakelaar

Goede afspraken maken goede vrienden. Een huis, appartement, bouwgrond of handelspand verkopen verdient een uitstekende service. Bij ERA krijgt u deze zwart op wit gegarandeerd. 

De ERA Serviceverplichting is een overeenkomst dat van toepassing is op alle eigendommen die u exclusief via een ERA immomakelaar verkoopt.

U krijgt de garantie dat uw vastgoedmakelaar alles in het werk zal stellen om een uitmuntende verkoop te garanderen. Wanneer uw ERA immomakelaar de verplichtingen niet na kan komen, ook niet na u gegeven waarschuwingen, kan u eenvoudig een einde maken aan de verkoopovereenkomst. Dit zonder een vergoeding te betalen. "No cure, no pay" zo gaat het bij ERA.

Hoe evalueren we onze service?

Bij ERA gelden er strenge regels die leiden naar een optimale dienstverlening voor elke transactie. De tevredenheid van de klant is voor ons het belangrijkste. En dit vooral omdat we aan jou, onze klanten, vragen om ons te evalueren. Want wie kan dit beter dan jij? 

Na het kopen of verkopen van een huis, appartement, bouwgrond of handelspand met ons ERA netwerk, ontvangt u een beoordelingsformulier waarmee we u vragen om uw meding te delen met ons over de kwaliteit van onze service en dienstverlening.

Aarzel niet om suggesties, verbeteringen, klachten met ons te delen. Wij waarderen jullie eerlijkheid, op deze manier krijgen we de mogelijkheid om het ERA netwerk continu te verbeteren. 

Een realistische waardebepaling

Nadat u ons het vertrouwen gaf om uw huis, appartement, bouwgrond of handelspand te verkopen, gaan wij aan de slag om een correcte en realistische waardebepaling op te maken van uw eigendom. Op deze manier krijgt u een realistisch beeld van uw verdere toekomstplannen. Wat is wel of niet haalbaar? Waar mogen we ons aan verwachten? 

 

Nauw opvolgen van uw verkoop

Zodra u voor een ERA vastgoedmakelaar gekozen heeft, stellen wij alles in het werk om een ideale toekomstige eigenaar te vinden voor uw pand. Minstens één keer per maand ontvangt u een gedetailleerd verkoopverslag. Hierin zijn alle activiteiten en ondernomen stappen terug te vinden van uw ERA immomakelaar

Het rapport bevat onder meer volgende gegevens: geplaatste advertenties, aantal personen die uw eigendom bekeken op onze website, aantal bezoeken en geïnteresseerde personen na de bezoeken. Met dit verkoopverslag, heeft u de beste manier in handen om het werk van uw ERA vastgoedmakelaar te evalueren.