Onze nieuwbouwprojecten

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het kopen van een nieuwbouwwoning of appartement. De woning is aangepast aan de recentste energienormen en hoe sneller u bij het bouwproces betrokken bent, hoe meer u de woning volledig naar uw smaak en levensstijl kunt inrichten. Investeren in nieuwbouw is natuurlijk ook altijd een slimme keuze.


Op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement in regio Tielt of Deinze? Bekijk hieronder welke nieuwbouwwoningen wij in de omgeving te koop hebben.

Energiezuinige nieuwbouwappartementen te koop in Tielt: Residentie Valcke

Energiezuinige appartementen te koop in Tielt: Residentie Valcke

Op de hoek van de Pieter Simonsstraat en de Stationsberm in Tielt ligt Residentie Valcke. Het project bestaat uit 25 appartementen met 25 ondergrondse parkeerplaatsen. De ruimtes beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. Het gebouw wordt opgetrokken in hedendaagse architectuur en de appartementen worden met duurzame materialen afgewerkt. De indeling en de afwerking zijn nog volledig zelf te kiezen.

Bekijk meer details (foto's, plannen, prijzen) op onze nieuwbouwwebsite of contacteer ons.

 

4 Halfopen nieuwbouwwoningen in Oudenaarde!

4 prachtige halfopen nieuwbouwwoningen in Oudenaarde

- Uitverkocht -

Dit hedendaags en klassevol project vinden we terug in de Pontstraat 5 te Eine. Het project bestaat uit 4 halfopen bebouwingen waarvan ze allemaal over een grote leefruimte met open keuken beschikken, 3 ruime slaapkamers, ingerichte badkamer met zowel douche als een ligbad en een grote zolder. 2 woningen beschikken over een garage, voor de andere 2 woningen werd reeds een vergunning voor het bouwen van een garage aangevraagd. Alle woningen beschikken over een oprit en in de straat zelf is er ook veel parkeergelegenheid. 

- Hedendaagse architectuur
- Zeer energiezuinig
- Kwaliteitsvolle afwerking met duurzame materialen
- Mooie groene ligging in een rustige buurt

Welkom bij ERA Lafaut

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Lafaut