Onze nieuwbouwprojecten

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het kopen van een nieuwbouwwoning of appartement. De woning is aangepast aan de recentste energienormen en hoe sneller u bij het bouwproces betrokken bent, hoe meer u de woning volledig naar uw smaak en levensstijl kunt inrichten. Investeren in nieuwbouw is natuurlijk ook altijd een slimme keuze.


Op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement in regio Tielt of Deinze? Bekijk hieronder welke nieuwbouwwoningen wij in de omgeving te koop hebben.

Lucien Stormestraat - Heuvelland

6 halfopen nieuwbouwwoning met 3 volwaardige slaapkamers.

De woningen zijn bijna volledig identiek qua indeling. We komen binnen in de inkomhal voorzien van een gastentoilet met handenwasser. Aansluitend krijgen we toegang tot de woonkamer met zit -en eetplaats. De woonkamer wordt gekenmerkt door veel lichtinval en zicht op de tuin zowel voor -als achteraan. De open ingerichte keuken vormt samen één geheel met de leefruimte. De keuken is voorzien van spoelbak, inbouwkookplaat, combi oven -microgolfoven, dampkap, vaatwasser en koelkast. Alle toestellen zijn van het merk AEG. Naast de keuken hebben we een provisieberging/ wasplaats, traphal en toegang tot de garage. In de garage is er een spoelbak voorzien.
Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en toilet. 
De zolder is te bereiken met een uitklapbare zoldertrap.

Bekijk meer details (foto's, plannen, prijzen) op onze nieuwbouwwebsite of contacteer ons.

Klassevol nieuwbouwproject van 7 appartementen met hoogstaande afwerking in het centrum van Ruiselede!

Nabij het centrum van Ruiselede komt er een nieuwbouwproject ‘Residentie Ter Brugge’. Op deze centrale ligging worden architecturale klasse, hoogstaande afwerking en een optimale bereikbaarheid gecombineerd tot een unieke woonlocatie. 

Deze residentie bestaat uit 3 bouwlagen met een totaal van 7 nieuwbouwappartementen die variëren van 1 tot 2-slaapkamers. Het nieuwbouwproject beschikt over afgesloten staanplaatsen. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en vuilnisberging aanwezig.

Bekijk meer details (foto's, plannen, prijzen) op onze nieuwbouwwebsite of contacteer ons.

5 prachtige nieuwbouwwoningen in Markegem!

20% VERKOCHT!!!

Dit hedendaags en klassevol project vinden we terug in de Dentergemstraat in Markegem. Het project bestaat uit 4 halfopen bebouwingen waarvan ze allemaal over een grote leefruimte met open keuken beschikken, 3 ruime slaapkamers, ingerichte badkamer met zowel douche als een ligbad en een ruime zolder. Deze 4 woningen beschikken tevens over een ruime carport en een oprit. Elke woning is voorzien van 5 zonnepanelen. 

Tevens beschikt dit project nog over een gesloten woning, die beschikt over een grote leefruimte met open keuken, 4 ruime slaapkamers, ingerichte badkamer met zowel douche als een ligbad en een ruime zolder. Daarnaast vinden we nog een garage en oprit. De woning is voorzien van 5 zonnepanelen. 

Bekijk meer details (foto's, plannen, prijzen) op onze nieuwbouwwebsite of contacteer ons.

Energiezuinige nieuwbouwappartementen te koop in Tielt: Residentie Valcke

Energiezuinige appartementen te koop in Tielt: Residentie Valcke

Nog slechts 1 appartement beschikbaar!

Op de hoek van de Pieter Simonsstraat en de Stationsberm in Tielt ligt Residentie Valcke. Het project bestaat uit 25 appartementen met 25 ondergrondse parkeerplaatsen. De ruimtes beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. Het gebouw wordt opgetrokken in hedendaagse architectuur en de appartementen worden met duurzame materialen afgewerkt. De indeling en de afwerking zijn nog volledig zelf te kiezen.

Bekijk meer details (foto's, plannen, prijzen) op onze nieuwbouwwebsite of contacteer ons.

 

Hedendaags appartementsgebouw in centrum Ardooie!

Dit hedendaagse project vinden we terug nabij het centrum van Ardooie. Residentie De Casteleyn bestaat uit 3 bouwlagen met een totaal van 6 appartementen en een bel-étage die variëren van 2 tot 3 slaapkamers. In de kelder bevinden zich er nog 7 privé-bergingen waarvan uiteraard nog 2 beschikbaar.  In deze residentie zijn er reeds 5 appartementen verkocht.

Momenteel is er nog slechts één dakappartement en de bel-étage beschikbaar.

Bekijk meer details (foto's, plannen, prijzen) op onze nieuwbouwwebsite of contacteer ons.

Welkom bij ERA Lafaut

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Lafaut