Welkom bij ERA Lafaut

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

ERA Lafaut staat U graag bij in de (ver)koop en/of (ver)huur van Uw onroerend goed. Als zaakvoerders van ERA Lafaut kunnen wij, Delphine & Isabel Lafaut, U door onze gedrevenheid, ons enthousiasme en onze ervaring in de sector optimaal begeleiden. We ondersteunen U met andere woorden bij alles wat komt kijken bij de aan- en verkoop van Uw eigendom. Of het nu een huis, appartement, grond of ander onroerend goed is. Maak kennis met ons ervaren en toegewijd team!


 

TEAM TIELT

In het kantoor in Tielt is Isabel Lafaut zaakvoerder en verantwoordelijke voor inkoop en verkoop. Ze geeft U graag waardevol en juridisch advies. Commercieel medewerker Mathieu De Ketelaere begeleidt U graag bij de verkoop van Uw vastgoed. Hij is ijzersterk in onderhandelen en het bepalen van een correcte prijs van Uw huis, appartement, grond, ... Isabel en Mathieu krijgen administratieve ondersteuning van Charlotte Roets. Zij is ook het aanspreekpunt voor al onze huurders en verhuurders.

TEAM DEINZE

Nadat we in Tielt konden uitgroeien tot een gevestigde waarde in de immowereld, zijn we trots dat we in januari 2017 een tweede kantoor konden openen in Deinze. Nu is ERA Lafaut zowel in West-Vlaanderen als Oost-vlaanderen vertegenwoordigd. Delphine Lafaut runt dit kantoor samen met Isabel Lafaut

Samen helpen wij U zorgeloos verhuren & zorgeloos verkopen.

Team ERA Lafaut - Immokantoor in Tielt en Deinze

Benieuwd naar ons aanbod? Neem alvast een kijkje.

Op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement in regio Tielt of Deinze? Bekijk dan onze nieuwbouwprojecten in de omgeving. Spring gerust even binnen voor een gesprek! 

ERA Comfort Garantie

Onze nieuwbouwprojecten

Panden in de kijker van ERA Lafaut