Onze unieke ERA-verkoopstroeven

Wanneer je jouw woning exclusief door een ERA-makelaar laat verkopen, profiteer je van het grote voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor je inspant. Via de gespecialiseerde ERA-software – ‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam - wisselen wij bij ERA KOOP & WOON elke dag ons aanbod uit met onze collega-makelaars. Een hele geruststelling dat je er niet alleen voor staat. Enkele van onze troeven op een rij.

 

ERA Comfort Garantie


De ERA Comfort garantie is een unieke service voor vastgoedkopers- en verkopers. In samenwerking met Europ Assistance hebben we deze waarborg ontwikkeld. De waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden zo snel mogelijk terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 16 maanden na het ondertekenen van de onderhandse verkoopsakte (compromis).

We zijn trots op deze service, want ERA is de enige in de sector die dergelijke garantie kunnen aanbieden! Meer informatie vind je hier.

ERA Comfort Garantie - Immokantoor ERA Koop en Woon Van Hoecke Gavere & De Pinte

ERA Open Huizen Dag


Het ERA netwerk organiseert 3 keer per jaar een ERA Open Huizen Dag. Dit event is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers, zonder afspraak, meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. De volgende editie van ERA Open Huizen Dag gaat door op zaterdag 30 maart 2019. 

Meer informatie over de Open Huizen Dag? Die lees je hier.

ERA Open Huizen Dag - Immokantoor ERA Koop en Woon Van Hoecke Gavere & De Pinte

ERA Virtual Tour


Met behulp van de Virtual Tour, een virtuele rondleiding, krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van jouw eigendom. De opmaak en montage worden altijd gerealiseerd door een professioneel team. Het is een dynamische en aantrekkelijke manier om de smaak van de kandidaat-kopers aan jouw woning af te toetsen.

De Virtual Tour maakt jouw bezoekers interessanter:

  • Je ontvangt in het echt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen. En je bespaart tijd en moeite.
  • Jouw woning wordt dag en nacht bezocht zonder dat je daar enige hinder van ondervindt.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen je woning ontdekken en herbekijken. Op het moment en het ritme dat zij verkiezen.
  • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een echte verkoopstroef.

ERA Koperwachtzaal


Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in de virtuele wachtzaal van ERA Koop & Woon Van Hoecke uitkijken naar een woning als die van jou?

Vul hier de gegevens in over jouw woning en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in ons ERA zoek-opdrachtenbestand!

Welkom bij %broker:title_field

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van