Waardebepaling van jouw vastgoed

Een waardevol afscheid van jouw eigendom. 

Je verkoopt een grond of woning? Dat verdient een grondige aanpak. Aan de hand van onze uitgebreide Vergelijkende Marktanalyse (VMA) berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van jouw vastgoed op tafel. Dankzij dit objectieve onderzoek weet je precies tegen welke prijs je je grond of woning het best, en dus het snelst verkoopt. 

Een onderzoek in 4 stappen: 

  • Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: daarin vergelijken wij jouw vastgoed met soortgelijk vastgoed dat te koop staat of recent verkocht werd. De vergelijkingspunten zijn oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.
     
  • Een realistische prijsberekening: we berekenen een concurrentiële marktprijs voor jouw vastgoed, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in uw streek.
     
  • Een beoordeling van de verkooptroeven: naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe jouw vastgoed in de markt ligt. Jouw ERA makelaar overloopt samen met je de sterke en minder sterke punten van jouw onroerend goed.
     
  • Tenslotte krijg je een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. En om jouw vastgoed alle kansen te geven krijg je van jouw ERA makelaar concrete opfrissingstips.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning ? Maak nu je afspraak ! 

Jouw ERA makelaar geeft je verder graag tips om de manier waarop je jouw vastgoed aanbiedt te optimaliseren. Samen met jouw ERA makelaar behaal je een maximaal resultaat!

Panden in de kijker van ERA Key One