Je woning verkopen

ERA Key One - vastgoedkantoor Wemmel - De Limburg Stirumlaan 21, 1780 Wemmel

Als het tijd is voor een nieuw verhaal.

Wil jij je woning verkopen? Twijfel dan niet om een vrijblijvende afspraak te maken om de verkoop van je woning te bespreken. Wij begeleiden je graag verder met professioneel advies om een vlotte verkoop aan een correcte prijs te realiseren. Hiervoor zal een oprechte waardebepaling van jouw woning worden uitgewerkt. Dit aan de hand van vergelijkende marktanalyses en de ervaring van onze vastgoedbemiddelaars.

Een onderzoek in 4 stappen: 

  • Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: daarin vergelijken wij jouw vastgoed met soortgelijk vastgoed dat te koop staat of recent verkocht werd. De vergelijkingspunten zijn oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.
     
  • Een realistische prijsberekening: we berekenen een concurrentiële marktprijs voor jouw vastgoed, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in uw streek.
     
  • Een beoordeling van de verkooptroeven: naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe jouw vastgoed in de markt ligt. Jouw ERA makelaar overloopt samen met je de sterke en minder sterke punten van jouw onroerend goed.
     
  • Tenslotte krijg je een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. En om jouw vastgoed alle kansen te geven krijg je van jouw ERA makelaar concrete opfrissingstips.
ERA Key One - agence immobilière Wemmel - Immo Wemmel - Vastgoedkantoor te Wemmel - schatting woning Wemmel - estimation bien Wemmel

Benieuwd naar de waarde van jouw woning ? Maak nu je afspraak ! 

Jouw ERA makelaar geeft je verder graag tips om de manier waarop je jouw vastgoed aanbiedt te optimaliseren. Samen met jouw ERA makelaar behaal je een maximaal resultaat!


CONTACTEER JOUW ERA MAKELAAR, WIJ HELPEN JE MET PLEZIER VERDER :

Telefoon nummer mag niet beginnen met een '+' of een '0'.

Panden in de kijker van ERA Key One