ERA Open Huizen Dag

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers.

De ERA Open Huizen Dag die ERA meerdere malen per jaar in het hele land organiseert, is een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen.

 

Tot in de puntjes georganiseerd.

ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken.

 • Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars.
 • Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders.
 • Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.
ERA Open Huizen Dag - 15 juni 2019

Laten kijken doet verkopen.

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper.

 

Zelf kijken doet kopen. 

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.


  INTERESSE IN DE VOLGENDE ERA OPEN HUIZEN DAG ? CONTACTEER ONS AGENTSCHAP :

   

   

  Telefoon nummer mag niet beginnen met een '+' of een '0'.

   

  Panden in de kijker van ERA Key One