Onze troeven

Uw huis in recordtijd verkopen ?

Het is mogelijk ! Je bent in goede handen bij ERA Innova. De garantie om uw woning zo snel mogelijk te verkopen aan de juiste prijs. We zijn er voor u bij elke stap.

Neem contact op met ons

Onze troeven

Wij bieden een unieke verkoopmethode aan die wordt voorgesteld door onze ERA-makelaars. Een woning verkoopt beter met een ERA makelaar!

De ERA Comfort Garantie

De ERA Comfort Garantie is een unieke en gratis service voor kopers en verkopers van onroerend goed, ontwikkeld in samenspraak met Europ Assistance. Onze garantie dekt de werking van vaste mechanische installaties – en in optie, ook ingebouwde keukenapparatuur - bij u thuis of in uw appartement.

In geval van storing of defect, sturen wij u zo snel mogelijk een ervaren professional om de reparatie uit te voeren. Verplaatsingen, werkuren en reserveonderdelen worden vergoed. En dat tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse verkoopovereenkomst.

Onze ERA Open Huizen Dag

De Open Huizen dag wordt driemaal per jaar op nationaal niveau georganiseerd door ERA. Gedurende één dag (steeds op zaterdag) kunnen potentiële kopers één of meerdere woningen van het Belgisch ERA aanbod bezoeken zonder afspraak. Een succesvolle formule, want een kwart van de deelnemende huizen vindt dankzij dit evenement een nieuwe eigenaar!

Wens je meer informatie over deze dag ?

Neem contact op met ons

Uniek concept: De ERA Koperwachtzaal

Zonder het te weten zou je huis veel meer potentiële kopers kunnen aantrekken dan je dacht!

Door het interactieve zoekblad op de ERA-website te gebruiken, kunnen potentiële kopers de eisen bepalen die zij stellen aan hun toekomstige woning. Op deze manier heeft ERA toegang tot een groot bestand potentiële kopers die onmiddellijk op de hoogte worden gebracht als er een voor hun geschikte woning te koop komt te staan.

Ontdek zelf hoeveel potentiële kopers in deze virtuele wachtkamer op uw woning staan te wachten.

Klik hier en je krijgt het antwoord in een paar seconden.


Vlot verkocht dankzij onze unieke ERA marketing

Als erkend immokantoor binnen het ERA netwerk begeleiden wij je graag bij de verkoop van jouw huis, appartement of garage. Hoe doen we dat precies?

Vooreerst bieden we unieke verkoopstroeven aan die veel verder gaan dan de doorsnee vastgoedmakelaar.

Contacteer mij om uw woning te verkopen

Panden in de kijker van ERA Innova