Onze service

Uw huis in recordtijd verkopen ?

Het is mogelijk ! Je bent in goede handen bij ERA Innova. De garantie om uw woning zo snel mogelijk te verkopen aan de juiste prijs. We zijn er voor u bij elke stap.

Neem contact op met ons

Onze service 100% gepersonaliseerd

Wij bieden een unieke verkoopmethode aan die wordt voorgesteld door onze ERA-makelaars. Een woning verkoopt beter met een ERA makelaar!

Goede afspraken tussen u en uw ERA agent

Goede afspraken maken goede vrienden : Wie er voor kiest zijn pand te verkopen verdient een perfecte service en die krijg je bij ERA zwart op wit gegarandeerd.

De inspanningen die uw ERA makelaar voor u zal doen worden namelijk bepaald door onze « ERA Serviceverplichting ». Deze overeenkomst is van toepassing op alle eigendommen die u exclusief via ERA verkoopt.

Je krijgt dus, de spijkerharde garantie dat uw makelaar alles in het werk zal stellen om een ​​snelle en efficiënte verkoop te garanderen. Als uw ERA makelaar zijn verplichtingen niet nakomt, zelfs niet na door u gegeven waarschuwingen, kan u eenvoudig een einde maken aan de verkoopmissie zonder een vergoeding te betalen.
“No cure, no pay” zo gaat het bij ERA

Hoe evalueren we onze service ?

ERA stelt strenge eisen en streeft naar optimale dienstverlening voor elke transactie Uw tevredenheid is belangrijk voor ons omdat we de diensten van onze agenten niet zelf evalueren, maar we vragen de mening van de beste persoon hiervoor : jij

Na het kopen of verkopen van een woning met behulp van onze ERA diensten, ontvangt u een beoordelingsformulier waarmee u uw mening kunt geven over de kwaliteit van onze service en onze diensten.

Aarzel niet om uw mening, suggesties en klachten met ons te delen. Wees zo eerlijk mogelijk (wij bijten niet) het zal ons toelaten om ons netwerk van agentschappen constant te verbeteren dankzij uw opmerkingen en aanmoedigingen.

Een reële schatting van uw eigendom

Huis, terrein, kantoor of appartement te koop? Het is duidelijk dat u wilt weten hoe uw eigendom ervoor staat op de markt en aan welke prijs u het kunt verkopen. Haal dus het meeste uit de verkoop van uw eigendom of onroerend goed!

ERA heeft een programma ontwikkeld om de waarde van elke woning te bepalen: “Vergelijkende marktanalyse”. Deze diepgaande studie draagt ​​bij aan een efficiënte verkoop, uw ERA makelaar berekent een marktwaarde en beoordeelt de troeven? van uw eigendom.

Heeft u een nauwkeurige schatting nodig voor uw woning ?

Contacteer ons !

Nauw opvolgen van uw verkoop

Wanneer u voor ERA kiest om uw eigendom te verkopen, zal uw agent alles in het werk stellen om een ideale toekomstige eigenaar te vinden! U ontvangt minimaal één keer per maand een gedetailleerd verkooprapport van alle ondernomen stappen door uw ERA makelaar.

Dit rapport bevat gegevens zoals: de geplaatste advertenties voor uw woning, het aantal personen die uw woning hebben bekeken op de ERA-website, het aantal bezoeken en geïnteresseerde personen na de bezoeken. De beste manier om het werk van uw ERA makelaar op te volgen en te evalueren!


Vlot verkocht dankzij onze unieke ERA marketing

Als erkend immokantoor binnen het ERA netwerk begeleiden wij je graag bij de verkoop van jouw huis, appartement of garage. Hoe doen we dat precies?

Vooreerst bieden we unieke verkoopstroeven aan die veel verder gaan dan de doorsnee vastgoedmakelaar.

Contacteer mij om uw woning te verkopen