Het verhaal van Millie

Een woordje uitleg waarom ik zo gelukkig ben dat ik gekozen heb voor ERA INNOVA in Dworp voor het verkopen van mijn woning in Huizingen. Het eerste contact met de verantwoordelijke, de heer Wout Meskens, was meteen een voltreffer: vriendelijk, vlot, to-the-point, zonder opdringerig te zijn. De heer Meskens schetste een duidelijk beeld van de manier van werken en wat ik allemaal kon verwachten van onze overeenkomst. Aan alle beloften werd voldaan:

 

 

 

  • hulp aan de hand van mooi geïllustreerde boekjes om je huis zo mooi mogelijk te laten overkomen
  • prachtige fotoshoot van woning en tuin door professionele fotograaf
  • het laten bepalen van EPC-waarden en de keuring van de elektrische installatie volgden onmiddellijk daarna
  • contactopname met de bevoegde notaris voor de nodige papieren gebeurde eveneens zonder mijn toedoen
  • een mooie kleurenflyer van mijn woning werd verspreid bij de buren in de straat
  • en…het neusje van de zalm…een prachtig geïllustreerde magazine met professionele foto’s van mijn woning en tuin werd ter beschikking gesteld aan de kandidaat-kopers tijdens de bezoekdag.

Mijn verbazing was dan ook heel groot toen bleek dat na die eerste bezoekdag mijn woning reeds verkocht was, dankzij de professionele aanpak van de heer Wout Meskens en het voltallige team van ERA INNOVA in Dworp, waarvoor mijn oprechte dank !

ERA INNOVA in Dworp: een aanrader voor iedereen die zijn woning wil verkopen op een efficiënte manier, zonder kopzorgen !

Millie Distelmans
Huizingen