Een unieke en professionele waardebepaling

Waardevol afscheid nemen van uw eigendom

Je verkoopt je woning, appartement of grond? Een grondige aanpak is meer dan op zijn plaats. Met onze uitgebreide marktanalyse berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van uw vastgoed op tafel. Door dit objectieve onderzoek weet u exact tegen welke prijs u uw vastgoed het best verkoopt. 

Een onderzoek in 4 stappen

  • Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: daarin vergelijken wij uw vastgoed met soortgelijk vastgoed dat recent in de direcete omgeving verkocht werd. De vergelijkingspunten zijn onder meer oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.
     
  • Een realistische prijsberekening: we berekenen een concurrentiële marktprijs voor uw vastgoed, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in de streek.
     
  • Een beoordeling van de verkooptroeven: naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe uw vastgoed in de markt ligt. Wij overlopen samen met u de sterke en minder sterke punten van uw onroerend goed.
     
  •  U krijgt een gedetailleerd verslag van deze vergelijkingen, evaluaties en resultaten.  Om uw vastgoed alle kansen te geven krijgt u van ons enkele concrete opfrissingstips (zie ook: ERA Bezoekwijzer).