Welkom in de streek!

Welkom in onze streek!

Als je op zoek gaat naar een nieuwe thuis speelt niet alleen de woning zelf een belangrijke rol. Ook een goede ligging is essentieel. Wij bij ERA Innoa weten als geen ander waarom het zo aangenaam is in deze regio van de Kempen. Daarom sommen we graag voor jullie alle voordelen van het mooie Geel en groene Kasterlee.

Belse bossen

Waarom wonen in Geel?

In Geel wonen is wonen in een bruisende stad waar veel te beleven valt. De thuisbasis van ons kantoor en een stad waar mensen elkaar graag ontmoeten.

Waarom wonen in Kasterlee?

Als je er van houdt om omringd te zijn door groen en rust, dan ben je in Kasterlee aan het juiste adres.

Wonen in Kasterlee
Wonen in Meerhout

Waarom wonen in Meerhout?

In het stadje Meerhout kan je genieten van alles rust. Je kan je hoofd dus even leegmaken in de mooie natuur van Meerhout.

Waarom wonen in Balen?

Als je echt houdt van een stukje natuur waar je even helemaal tot zen kan komen dan is Balen de ideale plaats. Dankzij de aeroclub keiheuvel kan je ook een oogje van bovenaf krijgen.

Waarom wonen in Balen?
Waarom wonen in Dessel?

Waarom wonen in Dessel?

Wanneer je eens een kijkje over Dessel wilt hebben of eens een rustige wandel wilt maken, waar je als tussenstop een terrasje kunt nemen, langs het kanaal is Dessel de plaats waar je moet zijn. 

Waarom wonen in Retie?

Retie, de plaats waar je rustig even in de natuur kan gaan picknicken of een mooie boswandeling kan maken in het Prinsenpark. In het centrum kan je in alle rust een terrasje pakken.

Waarom wonen in Retie?