Social Media

Facebook

Volg ons verhaal!

Instagram

Volg onze panden

Zien en gezien worden

ERA Innoa zet zich steeds opnieuw in om jouw huis of appartement zo vlot mogelijk te verkopen. Met ERA wordt je immers gezien. Onze te koop-borden in het straatbeeld, onze stickers, ERA magics, professionele fotografie, etalageaffiches, advertenties, enz. ken je natuurlijk van onze offline-campagnes. Maar wij ook online gaan voor je aan de slag. Je woning komt op onze nationale era.be website (de derde meest bezochte immowebsite in België) en verschijnt bovendien op verschillende immoportalen.

Maar ook op de verschillende social media-kanalen vind je ons terug. Daar zetten we alles op alles om zo veel mogelijk mensen te bereiken en de schikte kandidaat-koper te vinden!

ERA Innoa op facebook

Facebook

Regelmatig delen we weetjes, blogberichten, team foto's en video's, panden, ... op onze facebookpagina. Speciaal voor jouw woning zetten we een gerichte Facebookcampagne op naar een doordachte doelgroep. 

ERA Innoa op Instagram

Instagram

Ook op Instagram is ERA Innoa actief. Op deze manier bereiken we ook de jongere mensen die op zoek zijn naar een leuke starterswoning.