ERA Open Huizen Dag

Een warme welkom voor duizenden kandidaat-kopers

ERA Open Huizen Dag is het grootste Open Huizen event van het land! Dankzij honderden woningen die tegelijk opengesteld worden en duizenden bezoekers in heel België is het een hele belevenis.
Het resultaat1 op 3 deelnemende verkopers die een fles champagne mogen ontkurken!

Uw woning extra in de kijker

Om van de Open Huizen Dagen een succes te maken zet ERA alles in. We willen zo veel mogelijk kandidaat-kopers bereiken. Daarom zetten we vóór elke ERA Open Huizen Dag een opvallende reclamecampagne op poten, waarbij nationale radiospots, pers-, sociale media- en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders.

1 op 3 woningen raakt verkocht tijdens de ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is voor jou als verkoper de ideale manier om de drempel naar je woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een derde van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper. Schrijf je hier in.

Meerdere woningen op 1 dag bezoeken

Potentiële kopers appreciëren dan weer dat ze thuis op voorhand rustig een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend kunnen ontdekken. Zo bespaar je als koper ook heel wat tijd uit en kan je meerdere woningen aansluitend gaan bezoeken. Om die reden publiceren we op een Open Huizen Dag een extra bijlage in Het Laatste Nieuws met een overzicht van alle deelnemende panden.

Verkoop je huis op Open Huizen Dag

Een ondersteunende en tot in de puntjes georganiseerde reclamecampagne

Een goede voorbereiding is het begin om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Daarom kan ERA Innoa, net als elk ander individueel ERA kantoor, rekenen op het ERA netwerk. 

We zetten je woning serieus in the picture om zo veel mogelijk kandidaat-kopers te bereiken. Nationaal bestaan onze opvallende reclamecampagnes uit Google campagnes, een extra bijlage in Het Laatste Nieuws, een online banner op HLN.be, radiospots, persartikels, Facebook & Instagram posts. Regionaal vullen we dit nog aan met mailings naar kandidaat-kopers uit ons klantenbestand en folders. ERA Innoa zet alles op alles om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Huis verkocht met ERA Innoa

Wil je meedoen aan de volgende ERA Open Huizen Dag?

Laat je gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en wij nemen contact met je op.

ERA Open Huizen Dagen 2021