ERA Comfort Garantie

Een huis kopen zonder extra zorgen

Een huis of appartement kopen of verkopen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven.  Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. De ERA Comfort Garantie garandeert daarom het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. 

Wat is de ERA Comfort Garantie?

In samenwerking met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je woning. Is er iets stuk? Dan sturen we tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

Lees zeker verder om alle details te ontdekken. Of download onze folder met alle informatie

Probleem? Zo kosteloos opgelost!

Is één van de mechanische installaties defect? Dan zorgt een degelijke vakman zo snel mogelijk voor de herstelling. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. Je kan tot 16 maanden na het ondertekenen van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) van deze waarborg genieten.

ERA Comfort Garantie

Wat valt onder de ERA Comfort Garantie?

Het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties in de woning aanwezig zijn, worden gegarandeert door de basisdekking. Onder deze basisdekking voor de mechanische installaties vallen:

  • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen
  • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, gas of stookolie en de daarop aangesloten radiatoren
  • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 
  • warmwaterinstallatie op stookolie, gas of elektriciteit 
  • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 
  • jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 
  • zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad
  • waterverzachter en drinkwaterpomp, met beperking tot één toestel

Nog meer zekerheid.

Wil je nog meer zekerheid, dan kan je kiezen voor de formule Comfort+. Dit is een aanvullende optie die ook de vast ingebouwde keukenapparatuur dekt: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, afwasmachine, droogkast ... . Deze toestellen dienen vermeld te zijn op je garantiecertificaat.

ERA Comfort Plus Garantie

Met deze bijstand speel je op safe.

Onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen op zeven. Je belt gewoon naar het nummer 02 541 91 36 van Europ Assistance.

De ERA Comfort Garantie beschermt je voldoening over je nieuwe thuis. Van badkamer tot keuken en alles daartussen.

De ERA Comfort Garantie is geen verzekering maar een servicegarantie. Aangezien het niet over nieuwbouw en nieuwe apparatuur gaat dekt deze garantie niet alle gebreken. Voor de volledige versie van de garantievoorwaarden verwijzen we graag naar het garantiecertificaat dat je van je makelaar kreeg. Heb je dit nog niet ontvangen, vraag er dan zeker naar. 

Welkom bij ERA Innoa

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Innoa