Een professionele en unieke waardebepaling

Een waardevol afscheid van je eigendom

Ga je je grond of woning verkopen? Dan verdient dat een grondige aanpak. Door middel van onze uitgebreide marktanalyse berekenen wij de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van jouw vastgoed op tafel. Dankzij dit objectieve onderzoek weet je precies tegen welke prijs je je grond of woning het best, en dus het snelst, verkoopt. 

Een onderzoek in 4 stappen

  • Een kwalitatief vergelijkend onderzoek: we vergelijken jouw vastgoed met soortgelijke vastgoed dat recent door onze makelaars verkocht werd. De vergelijkingspunten zijn onder meer oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.
     
  • Een realistische prijsberekening: we berekenen een concurrentiële marktprijs voor jouw onroerend goed. Niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in de streek.
     
  • Een beoordeling van de verkooptroeven: naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe jouw grond of woning in de markt ligt. Wij overlopen samen met jou de sterke en minder sterke punten van jouw onroerend goed.
     
  • Tenslotte krijg je een gedetailleerd verslag van de vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. En om jouw vastgoed alle kansen te geven krijgt je van ons enkele concrete opfrissingstips (zie ook: ERA Bezoekwijzer).
Marktanalyse Era Innoa