Winnaar Award for Service Excellence

ERA, het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen, reikt traditiegetrouw hun felbegeerde awards uit aan ERA makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.

ERA ImmoGO uit Bree mocht de “ERA Award for Service Excellence” in ontvangst nemen. Deze trofee wordt uitgereikt aan de makelaar uit het ERA netwerk die - samen met zijn team - uitblinkt in klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en service. Hierdoor worden zij door hun klanten bij de “Klantentevredenheidsenquête” extra gewaardeerd. Hun professionaliteit, juiste waardering van het vastgoed en reputatie spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol.

​Jan Veestraeten, zaakvoerder van ERA ImmoGO is terecht trots op deze Award for Service Excellence:
"Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning: We blijven ons met heel het team inzetten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen."

De directie van ERA Belgium wenst alle winnaars van harte proficiat met deze uitzonderlijke prestaties!
De ERA Awards zijn een oprechte erkenning van de ERA kantoren en hun medewerkers die zich gedurende het afgelopen jaar met hun inzet, doorzettingsvermogen, oog voor details en een bijzondere aandacht en zorg voor hun klanten hebben ingezet. Wij zijn dan ook enorm fier op hen! ”