Waarom ERA Driegelinck?

Wat kan ERA Driegelinck voor jou doen?

Als West-Vlaams vastgoedkantoor zijn wij actief in Izegem, Roeselare, Ardooie, Ingelmunster, Meulebeke, Lendelede en omstreken. ERA Driegelinck is een groeiend kantoor gelegen in de stad Izegem met een gevarieerd woningaanbod, veel accommodaties en een uitstekende bereikbaarheid. Doorheen het volledige (ver)koopproces van jouw woning staan we klaar met advies en begeleiden we jou tot aan het moment dat je bij de notaris de akte ondertekent. Wat kunnen wij concreet voor jou doen?


 

Zaakvoerder August Driegelinck - Vastgoedkantoor ERA Driegelinck in Izegem

ERA Driegelinck uit Izegem helpt je graag bij:

Verkoop van:

  • Woningen
  • Appartementen
  • Gronden
  • Handelspanden

Als ERA makelaar beschikken wij namelijk over een aantal unieke troeven. Met een nationale organisatie als ERA achter ons staan we als kantoor veel sterker dan een lokale makelaar. Het ERA netwerk heeft doorheen de jaren bewezen dat het een groep is van betrouwbare makelaars en daardoor kunnen wij onze klanten deze voordelen bieden die ons onderscheiden van andere makelaars in de buurt. Wist je dat ERA Driegelinck huizen verkoopt met garantie?

Van plan jouw huis, appartement of grond te verkopen? Bekijk alvast wie er interesse heeft in jouw eigendom via onze koperwachtzaal

ERA Driegelinck maakt publiciteit voor jouw woning.

Efficiënte publiciteit

Bovendien voeren wij ook uitgebreide promotie voor jouw woning. Door jouw huis op een aantrekkelijke manier te presenteren, kunnen we voor veel potentiële kopers zorgen. 

  • We nemen foto's van jouw woning.
  • We maken een aantrekkelijke én informatieve fiche om in onze etalage te hangen.
  • We bieden de kandidaat-kopers overzichtelijke documentatie van je pand.
  • Jouw woning krijgt een plek op onze nationale era.be website en verschijnt op de belangrijkste immoportalen zoals zimmo.be, immoproxio.be, immovlan.be & immoweb.be.
  • Als je dit wil, kunnen we jouw woning zelfs adverteren op onze sociale media.
Zorgeloos verhuren met ERA Driegelinck uit Izegem

Verhuur

Bij ERA Driegelinck kan je met een gerust hart jouw woning, appartement of handelspand verhuren. Onze verhuurverantwoordelijke Brecht zal je bij elke stap van het verhuurproces met raad en daad bijstaan. We maken publiciteit, screenen en begeleiden de kandidaat-huurders, kennen alles over de huurwetgeving, vragen de nodige attesten aan en maken de plaatsbeschrijving op.

Jouw zoektocht

We helpen je graag bij jouw nieuw verhaal. Bekijk zeker ons volledige aanbod te huur en te koop. Heb je nog geen woning gezien die voldoet aan jouw wensen? Dan raden we jou aan om een gepersonaliseerde zoekopdracht op te slaan. Zo ontvang je als eerste in jouw mailbox alle panden die voldoen aan jouw eisen.


Van plan jouw woning te verkopen of verhuren? Vraag gerust een kennismakend gesprek (of vrijblijvende schatting) aan! Je kan ons bereiken op 051 300 586 of driegelinck@era.be

Welkom bij ERA Immobiliën Driegelinck

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Immobiliën Driegelinck