Vlaanderen en ERA maken zich op voor De Warmste Week

ERA is het grootste Vlaamse vastgoednetwerk, dus het is belangrijk dat we ons steentje bijdragen aan de grootste solidariteitscampagne van Vlaanderen. Elke ERA makelaar is bovendien perfect geplaatst om in zijn of haar directe omgeving een verschil te maken.

De Warmste Week, moeten we die nog voorstellen? Wat ooit begon met een wild plan in een glazen huis, groeide uit tot een week hartverwarmende radio en televisie, waar door velen telkens weer reikhalzend naar uitgekeken wordt. Niet in het minst omdat ook de totale opbrengst elk jaar weer de vorige verpulvert. Van 18 december tot en met de slotshow op 24 december is ‘place to be’ dit keer Kortrijk.

“De meest recente editie, met 12 495 geregistreerde acties, bracht een recordbedrag van 17 286 122 euro op!”

Net als vorig jaar kies je tijdens de editie van 2019 zelf welk goed doel je wil steunen met De Warmste Week. Je krijgt daarvoor de keuze uit een lijst van vzw's die zich registreerden en goedgekeurd zijn door de Koning Boudewijnstichting. En, kwestie van het perspectief en het belang toch nog heel even in de verf te zetten: de meest recente editie, met 12 495 geregistreerde acties, bracht een recordbedrag van 17 286 122 euro op!

ERA = lokaal betrokken

Onze ERA makelaars zijn regionaal sterk verankerd. Ze maken deel uit van de straat, het dorp en de stad. Ze staan dichtbij de mensen die hen dagdagelijks omringen én ze starten elke dag met de ambitie om een verschil te maken. Doorgaans vertaalt zich dat in de passie voor hun job en de toewijding aan hun klanten, maar voor De Warmste Week zoeken ze het met evenveel plezier even elders. ERA Belgium roept elke ERA makelaar op om zich in te zetten voor zijn of haar lokaal goed doel. Persoonlijk engagement, een betrokkenheid die start met nabijheid, de inschatting van wat binnen een gemeenschap belangrijk is … er zijn uiteenlopende motieven om ergens de schouders onder te zetten.

En dat doen ze, de ERA makelaars. Hun schouders eronder zetten. We trachten elke actie te begeleiden met de hashtag #erasteuntdewarmsteweek, dus blijf via Facebook of Instagram op de hoogte van wat onze ERA kantoren overal realiseren. Maar, beter nog dan gewoon op de hoogte te blijven, ga je natuurlijk gewoon mee in de actie van je lokale ERA kantoor.

Stap gerust binnen, spreek de ERA makelaar aan over het gekozen goede doel, vraag ernaar en … naar de ERA chocolaatjes die we speciaal voor De Warmste Week aan de man of vrouw brengen.

Laat ons samen van De Warmste Week 2019 een topeditie maken!

Welke goede doelen worden door de ERA makelaars ondersteund? Op dit moment zijn de volgende goede doelen reeds gekend. Deze worden stelselmatig aangevuld: