Unieke verkoopstroeven

Als partner van het uitgebreide ERA-netwerk, bieden we een service aan die nog verder gaat van vele andere immomakelaars. Benieuwd naar al die extra's die we voor u in petto hebben? U kan ze hier terugvinden!

ERA Virtual Tour 

Deze 360° tour van uw woning is een fantastische tool. Het laat kandidaat-kopers toe vanuit hun eigen thuis úw huis virtueel te bezoeken. Het verhoogt dus uw kansen op een vlotte én goede verkoop:

  • In de uitgebreide fotogalerij krijgen ze een eerste indruk van de inrichting en sfeer van uw woning.
  • Een plattegrond van elke verdieping geeft een realistisch beeld van het volume en de positie van de kamers.
  • Panoramische filmpjes van de tuin en de verschillende ruimtes brengen hen binnen in de virtuele wereld van uw woning. Bijna echt, en zeer overtuigend.

De Virtual Tour maakt uw bezoekers interessanter

  • U ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen én dus bespaart u tijd en moeite.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen uw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij verkiezen.
  • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een reële verkoopstroef.

ERA Comfort Garantie

Een huis kopen zonder extra zorgen

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. 

Wat is de ERA Comfort Garantie?

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

Download onze folder met alle informatie omtrent de ERA Comfort Garantie


ERA Immo Toye Verhuisdozen

ERA verhuisdoos

Verhuizen is nogal een werkje. En het is ook steeds hetzelfde liedje: als je ze nodig hebt, is er geen doos meer te vinden!

Gelukkig schieten wij ook daar ter hulp. 

We hebben 10 grote verhuisdozen ter beschikking voor onze kopers en verkopers die makkelijk in elkaar te zetten zijn en gemaakt zijn van een stevig karton dat tegen een stootje kan. Aan de zijkant van de doos kan je ook opschrijven wat er precies in zit en aanvinken in welke ruimte de doos thuishoort. Handig! 


 

ERA Verhuiswagen

Naar uw nieuw verhaal met onze gratis verhuiswagen

Het begin van uw nieuw verhaal heeft sowieso al heel wat voeten in de aarde. U moet opruimen, inpakken, adreswijzigingen doorgeven... Daarom wil ERA Immo Toye u zo goed mogelijk helpen bij dit nieuwe hoofdstuk.
Om het verhuizen alvast wat makkelijker te maken, kunt u als verkoper gebruik maken van onze gratis verhuiswagen en gratis verhuisdozen. Zo dragen wij ons steentje bij om uw nieuw verhaal zo vlot mogelijk te laten starten.

Verkocht jij je woning met ons?

Welkom bij ERA Immo Toye

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Immo Toye