Immo Toye, aangenaam.

 


Welkom bij ERA Immo Toye

Jouw thuis neemt een centrale plaats in je leven in. Bij de aan- en verkoop ervan laat jij je dus niet door om het even wie begeleiden. Je kiest voor een erkende makelaar die feilloos jouw behoeften en gevoelens aanvoelt en ze vlot vertaalt in een efficiënt aan- of verkoopplan.

Bij ERA Immo Toye ben je hiervoor aan het juiste adres. Al onze medewerkers kunnen goed luisteren en jouw droom in een geknipte nieuwe woning omzetten. Je vastgoed doorgronden, zodat je het snel en vooral tegen de juiste prijs kunt verkopen.

Dat vraagt kennis van zaken, ervaring, permanente bijscholing en visie in de vastgoedsector. Maar vooral: voelen wat jij voelt als je "thuis" zegt.

Waarom dan kiezen voor Team Toye? Ontdek het snel hieronder. 


Uw huis verkopen is niet evident voor u, dat hebben de jaren ervaring ons geleerd. Het is een waardevol iets, vol herinneringen en mijlpalen, en we begrijpen dat. Wij helpen u hierbij graag en doorlopen samen met u het parcours van A tot Z. Hierbij zijn we vanaf het eerste gesprek recht doorzee, transparant en eerlijk met u. Want zo bouw je immers aan een vertrouwensrelatie. We willen graag dat u zich bij ons thuis voelt, en ten allen tijde bij ons terecht kunt als u met vragen zit. 


Waarom kiezen voor Team Toye

Ons achtkoppig team zet zich elke dag de volle 100% in om u de best mogelijke service aan te bieden. Dit resulteert er in dat we al 8x de prijs in ontvangst mochten nemen voor 'Beste kantoor van België'. Ook behoren we tot de 10 beste kantoren van het land en kregen we een klantentevredenheidscore van 9,6 op 10

We zijn onze klanten hier zo ontzettend dankbaar voor! Woorden zijn niet genoeg om dit te omschrijven, daarom laten we deze foto's maar voor ons spreken. 

Onze paradepaardjes

ERA Immo Toye op ERA awards

Georges de Wandeleer Award

Onlangs mocht Gert Toye de Georges de Wandeleerprijs in ontvangst nemen. Deze prijs wordt uitgereikt omwille van een bijzondere verdienste voor de vastgoedmakelaardij of voor de beroepsvereniging. De prijs wordt toegekend door het directiecomité van CIB Vlaanderen.

Georges de Wandeleer werd in 1915 geboren in Antwerpen. Hij was voorzitter van CIB Nationaal en ook de eerste Vlaamse voorzitter van FIABCI. Hij overleed op 5 januari 2010 op 95-jarige leeftijd. 

Het ERA Netwerk

Het ERA netwerk biedt u ook heel wat voordelen. Dit netwerk werkt optimaal wanneer de verschillende kantoren ook als teamplayers naar buiten kunnen komen, elkaar adviseren en versterken. 

Dat betekent concreet dat u ook de steun geniet van het ganse nationale netwerk van 104 kantoren, alsook het Europese.

ERA Netwerk in België