Gold Member 2018

ERA Immo Toye Gold member 2018

Op zaterdag 20 januari 2018 werden naar jaarlijkse traditie de ERA Awards uitgereikt. 
Tijdens dit evenement worden de ERA makelaars bekroond voor hun inzet en prestaties. 

Ons kantoor werd uitgeroepen tot één van de 10 beste kantoren in België! Trots mogen we ons dus alweer een Gold member noemen. 

We zijn heel erg blij met onze ERA Customer Satisfaction erkenning en met onze Gold Member award. Hét bewijs dat hard werk beloond wordt.
Ook onze medewerkers Sophie en Dimitri vielen in de prijzen en mochten een 'Club Excellence' award in ontvangst nemen. 

BEDANKT aan al onze klanten. Voor de mooie woorden, voor de teruggestuurde tevredenheidsenquêtes, voor de feedback en voor de leuke attenties.

Wij zijn allen super gemotiveerd om 2018 samen met u tot een TOP VASTGOED JAAR te maken!

ERA Immo Toye voltallig aanwezig op de ERA Awards 2018
ERA Belgium Awards 2018
ERA Toye win uw commissie terug 2018

En de gelukkige is…

Voor het tweede jaar op rij organiseerde ERA Immo Toye (Grimbergen) samen met ERA Leus (Zaventem/Sterrebeek) en ERA Visie Plus (Dilbeek/Ternat) een unieke actie.
Ook wie in 2017 zijn woning verkocht via een van deze makelaarskantoren maakte kans om de betaalde commissie terug te winnen.

Voormalig CLB-directrice M. Ho mann en haar echtgenoot J. Pecheur waren de gelukkigen. Wanneer Monique beslist haar ouderlijke woning te verkopen, kiest ze voor de makelaar die volgens haar in die regio het sterkst naar voren komt: ERA:

“Ze maakten meteen een erg professionele indruk en op dat elan zijn ze tijdens het hele verkoopproces verder gegaan. Vooral de manier waarop ze er in slaagden om potentiële kopers te motiveren, was indrukwekkend. We zijn heel tevreden over de aanpak van ERA en we kunnen het kantoor alleen maar aanraden. Toen de verkoop bijna bezegeld was, vernamen we dat we als verkopers kans maakten om het bedrag van de makelaarscommissie terug te winnen. Daar rekenden wij echter niet op, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Vorige week zag ik na een theaterbezoek dat ik een gemiste oproep van het kantoor had. Ik was eventjes bezorgd dat er bij de verkoop misschien iets over het hoofd was gezien of dat er in extremis toch een probleem was opgedoken. Het kwam niet in me op dat het wel eens een telefoontje kon zijn om ons te laten weten dat we de gelukkigen waren die het ereloon van de makelaar terugbetaald zouden krijgen. Helemaal niet. Maar kijk… Bovenop het genoegen van een vlotte en efficiënte verkoop, kunnen we nu ook genieten van een mooi extraatje. Een leuk cadeau voor ons gouden huwelijksjubileum dit jaar.”


 

Welkom bij ERA Immo Toye

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Immo Toye