ERA Immo Toye gaat aan de haal met 5 ERA Awards

ERA Immo Toye gaat aan de haal met 5 ERA Awards

Aartselaar, 26 januari 2019 – Heel wat leden uit het ERA netwerk, bestaande uit ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers, zakten afgelopen zaterdag af naar Brussel voor het jaarlijkse ERA Awards Event. Traditiegetrouw werden heel wat awards uitgereikt aan makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.

Dat ERA Immo Toye uit Grimbergen zich opnieuw tot ERA Gold Member mocht kronen dat is geen nieuws meer, want dat is sinds de uitreiking van de Awards, méér dan 20 jaar reeds, steeds het geval geweest.  Deze Award wordt toegewezen aan de makelaars die zichzelf tot de top-10 van de best draaiende Belgische kantoren uit het ERA-netwerk mogen rekenen.

Maar zij sleepten dit jaar ook weer andere prijzen in de wacht. 

Zo gingen ze bijvoorbeeld aan de haal met een “Award of Excellence”. Deze Award wordt uitgereikt aan de 5 beste makelaars uit het netwerk die samen met hun team uitblinken in klantvriendelijkheid, -behulpzaamheid en -service. Hierdoor worden zij door hun klanten bij de “Klantentevredenheids-enquête” extra gewaardeerd. Hun professionaliteit, juiste waardering van het vastgoed en reputatie spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol.

Ook kregen twee van de medewerkers van het kantoor ERA Immo Toye, Sophie De Baets en Dimitri Vyverman, een plaatsje in de Club Excellence 2019. Dit zijn de 25 beste commerciële medewerkers van de Belgische ERA-kantoren.  En Sophie Debaets werd zelfs uitgeroepen tot de Number 1 Sales Agent.  “The best of the best dus”.

En dat is nog niet alles... ERA Immo Toye is tevens het kantoor dat werd gekroond tot Beste All Round kantoor. Deze Award staat symbool voor groei, een uitmuntende klantenservice en een perfecte integratie van alle ERA-tools ter ondersteuning van een vlotte en zorgeloze verkoop.

Gert Toye en zijn echtgenote Erna De Groef, zaakvoerders van ERA Immo Toye, zijn terecht trots op hun Awards: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenningen. We laten dan ook niets aan het toeval over. Heel het team is extra gemotiveerd om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vakmanschap dat ERA Immo Toye nu reeds voor de zevende keer in onze carrière is uitgeroepen tot Beste ERA Kantoor. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

team Toye