ERA Awards 2020

Een recordaantal van 450 feestgangers uit het nationale ERA netwerk, bestaande uit ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers, zakten op zaterdag 25 januari 2020 af naar Schelle ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van ERA in België gekoppeld aan de jaarlijkse uitreiking van de felbegeerde ERA Awards.

ERA, het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen, reikt traditiegetrouw heel wat Awards uit aan ERA makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties.

ERA Immo Toye mocht de “ERA Award for Service Excellence” in ontvangst nemen. Deze trofee wordt uitgereikt aan de 3 makelaars uit het ERA netwerk die samen met hun team uitblinken in klantvriendelijkheid, -behulpzaamheid en -service. Hierdoor worden zij door hun klanten extra gewaardeerd.

Hun professionaliteit, juiste waardering van het vastgoed en reputatie spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol.

 

En dat is nog niet alles... ERA Immo Toye werd gekroond tot Best All Round Agency 2019, en dit maar liefst voor de 8e keer.

Deze Award staat symbool voor groei, een uitmuntende klantenservice en een perfecte integratie van alle ERA tools ter ondersteuning van een vlotte en zorgeloze verkoop.

Ook veroverde Sophie de Baets dit jaar opnieuw een plaats in de Club Excellence 2020, alsook onze collega's Saskia Jegers en Stéphane De Vos. Dit zijn de 30 meest succesvolle commerciële medewerkers van de Belgische ERA kantoren.