BLACK FRIDAY

Black Friday is een trend die uit Amerika is overgewaaid, en kondigt het begin van het seizoen voor kerstaankopen aan. Bij ERA geven we er een eigen interpretatie aan: Black Immo Friday! Want zwart is tijdloos, ook in woningen.

ZWART INTERIEUR

Een zwart interieur kan prachtig zijn. Zeker als je het combineert met mooie contrastkleuren, zoals in deze moderne villa in Zottegem. Zwart hoeft er ook niet zwaar uit te zien. Als je het goed kan combineren en er genoeg lichtinval in de ruimte is, kan het heel stijlvol overkomen.

Deze charmante, vernieuwde woning in Izegem heeft heel wat zwarte elementen in het interieur. Zwarte muren, een zwarte tafel en zwarte omlijstingen aan de glazen ramen. Het pand is ondertussen al verkocht, en dat toont mee aan hoe populair zwart is.

 

ZWARTE ELEMENTEN

Zwarte elementen kunnen prachtig ogen in een ruimte. Zoals deze marmeren delen in de badkamer van de villakangoeroewoning in Lille. Of een zwarte vloer in dit modern appartement in Overijse? Ook de zijgevel bestaat uit het tijdloze kleur.

Of wat dacht je van een totaal zwarte keuken in een loft in Borgerhout? Ook het bureau kreeg trouwens zwarte muren. En ook deze woning is ingericht met een prachtige zwarte keuken, tot het aanrecht toe!

In de rustig gelegen villa in Everberg vind je knappe zwarte elementen in de keuken. Samen met de witte kastdeuren vormen ze een stijlvol duo!

ZWARTE GEVELS

Black is beautiful, ook aan de buitenkant van een woning. Bij deze woning in Meulebeke kozen de eigenaars voor een volledig zwarte gevel. Gedurfd maar ook geslaagd, niet?

Wie in Wakken vertoeft, kan daar dit zwart-witte huis zien staan. Ook deze woning met stadstuin in Kortrijk heeft zwart aan de gevel. Het kan natuurlijk ook met een accentje aan de buitengevel, zoals een zwarte band aan het luxe appartement in Overijse.

En wat dacht je van deze gevel in Harelbeke? De ramen en poort van het handelspand bestaan uit de donkere kleur. Je kan het pand met enkele aanpassingen ombouwen tot een mooie woning.

Zwart is tijdloos en populair, ook in interieurs. Of je nu elementen wil of echt hele kleurvlakken of een gevel: met zwart zit je altijd goed.

Wil je ons hele kleurenpalet ontdekken? Grasduin door het volledige aanbod.