Welkom bij ERA Immo Mac

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Welkom bij ERA Immo Mac

Uw thuis neemt een centrale plaats in uw leven in. Een woning betekent dan ook veel meer dan vier muren en een dak. Als u een nieuwe woning koopt, krijgt u er meteen nieuwe buren, nieuwe winkels en een nieuwe omgeving bij. Kortom, u schrijft de eerste zinnen van een nieuw levensverhaal. Heel anders is het dan weer als u uw woning verkoopt. Niet makkelijk, want u neemt afscheid van een plek waar u heb getwijfeld en gekozen, gelachen en gehuild, gevloekt en liefgehad. U slaat een bladzijde van uw leven om.  Ook voor u is het tijd voor een nieuw verhaal.

Bij de aan- en verkoop van uw woning laat u zich dus niet door om het even wie begeleiden.  U kiest voor een erkende makelaar die feilloos uw behoeften en gevoelens aanvoelt en ze vlot vertaalt in een efficiënt aan- of verkoopplan. Bij ERA Immo Mac bent u hiervoor aan het juiste adres. Alles staat of valt natuurlijk met de mensen achter ERA Immo Mac, stuk voor stuk experts in hun vak, die hun professionele bagage met u delen. Mensen die bovendien over de noodzakelijke beroepserkenning beschikken en permanent bijgeschoold worden. Die meteen voelen wat u achterlaat en waar u heen wil. Die objectief oordelen, maar ook ongezouten hun mening geven. Ook hun lidmaatschap bij het BIV (Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars) én het CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen) staat garantie voor hun professionaliteit. Kortom, mensen door wie u zich met plezier laat inspireren en laat bijstaan.

Wij proberen u dan ook zo goed mogelijk doorheen het hele proces te begeleiden. Beginnende bij het opstarten van een administratief dossier, met ondermeer de kadastrale legger, bodemattesten, EPC en andere. Bovendien krijgt u van uw ERA-makelaar bruikbare tips om uw woning nog aantrekkelijker en dus vlotter verkoopbaar te maken.

Verder voeren wij een uitgebreid en strategisch marketingprogramma uit, gebruikmakend van de verschillende communicatiewegen, zowel binnen als buiten de regio. Enkele sprekende voorbeelden zijn onze opvallende (tuin)borden of affiches, een aantrekkelijke voorstelling van uw pand in onze etalage op het marktplein van Kessel-Lo, en in diverse regionale bladen.  Met ERA Immo Mac als partner dringt uw boodschap door tot het hart en het hoofd van de juiste mensen. Wij stellen een doordacht marketingplan voor u op en stoppen alle noodzakelijke elementen van de hedendaagse reclame in een goed gedoseerde mix.

Onze voornaamste troef is daarbij uiteraard het ERA-netwerk, waarbij het volledige Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat. Het ERA-netwerk beschikt namelijk over een uitgebreid digitaal gegevensbestand (database) met alle beschikbare panden. Daar zit niet alleen het volledige vastgoedaanbod van alle ERA-makelaars in, maar ook de specifieke wooneisen van mensen die op zoek zijn naar een woning. ERA koppelt het aanbod en de wensen, en verwittigt u meteen wanneer er een woning gevonden wordt die overeenstemt met uw opgegeven zoekcriteria.

Vervolgens ondersteunen wij u tevens bij het bezoek van uw eigendom, advies bij de onderhandelingen met kandidaten om het best mogelijke resultaat te behalen en tot slot de verkoopovereenkomst op te stellen en uw dossier te begeleiden tot de akte bij de notaris.

Bovendien kan u op uw beide oren slapen. In uw ERA verkoopopdracht vindt u geen onduidelijke clausules, onbeperkte verbintenissen of onaangename verrassingen. Gewoon omdat ze er niet zijn. De ERA Verkoopopdracht met serviceverplichting geeft u maximale zekerheid, volledige transparantie en een correcte service. Bovendien ontvangt u een regelmatige update van het verloop van de verkoop. 

Professionaliteit, informatie en efficiëntie, dat is waar u als (ver)koper of (ver)huurder recht op heeft, en waar de sterkte van ERA Immo Mac op gebouwd is.

 

Panden in de kijker van ERA Immo Mac