SCHATTING VAN UW WONING

Voor de verkoop van zijn woning wenst elke verkoper uiteraard de beste prijs te bekomen. Bij ERA Immo B-Lux zijn we ons hiervan terdege bewust en weten we ook dat het geen gemakkelijke taak is. We organiseren daarom in eerste instantie een eerste ontmoeting en een eerste bezoek. Dit is geheel vrijblijvend en geeft tevens de gelegenheid om één en ander te bespreken, naar u te luisteren en uw wensen en verwachtingen te kennen. Op basis van onze vergelijkende marktanalyses maken wij vervolgens een schatting van uw woning.

VERGELIJKENDE MARKTANALYSE

Uw ERA makelaar bepaalt, dankzij zijn kennis van de markt en zijn lokale expertise, de waarde van uw onroerend goed op basis van een vergelijkende analyse van de markt. Hij kan op basis van vergelijkingspunten dus de reële waarde van uw pand bepalen.

Wist je dat de KU Leuven elk jaar de databank van ERA Belgium gebruikt om haar Belgische vastgoedstudie naar de evolutie van de marktprijzen uit te voeren?

Met 25 jaar ervaring in België en een leiderspositie op de vastgoedmarkt, combineert ERA de kracht van zijn data met zijn lokale experts om de ideale ondersteuning te bieden voor uw vastgoedproject.

 

estimation-de-biens-immobiliers-marche-en-famenne

VERKOPEN MET ERA IS VERKOPEN MET VOLLEDIGE SERENITEIT

De verkoop van uw onroerend goed omvat een groot aantal stappen, vaak onbekend bij het grote publiek.

Bij ERA Immo B-Lux zetten we een persoonlijke ondersteuning op waarbij we u alles uit handen nemen op technisch, administratief en juridisch vlak. We leggen daarom contact met notarissen, administraties, we coördineren voor technische informatie, etc.

De samenstelling van een volledig dossier vóór de verkoop van uw woning is de sleutel om met vertrouwen de beste verkoop te bekomen. Dit stelt ons in staat om een ​​zaak soepel, met gemoedsrust en transparantie op te volgen en tot een goed einde te brengen.

Zodra wij de gelukkige koper van uw huis, appartement, grond, garage of andere hebben gevonden ... regelen wij alles en begeleiden wij u tot aan het tekenen van de akte.

 

agent-immobilier-vente-facile-marche-en-famenne

ZORGVULDIGE PRESENTATIE VAN UW WONING

Uw woning verdient het beste. Om het op de best mogelijke manier onder de aandacht te brengen, wordt ons team bijgestaan ​​door professionals op deze verschillende gebieden:

  • professionele fotograaf voor al onze panden
  • virtuele rondleidingen
  • drones
  • home staging
  • 3D-interieur
  • ...

Het doel is om bij de eerste aanblik van een potentiële koper het WAUW-effect te creëren. En deze kans hebt u maar één keer. Het is daarom essentieel om de sterke punten van uw pand te benadrukken. En onze makelaars hebben het oog en de ervaring om het beste de juiste tools te selecteren om uw eigendom te verbeteren!

 

 

 

immobilier-photos-pro-visites-virtuelles-drones

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA Immo B-Lux maakt deel uit van het grootste nationale vastgoednetwerk in België. Daarom hebben we duizenden potentiële kopers in onze gemeenschappelijke database. Ze wachten maar op één ding: een teken van ons dat we hun droomhuis te koop hebben!

Dankzij onze ERA Koperwachtzaal is 1 op de 2 van de woningen die bij ERA te koop worden aangeboden vanaf de 1e maand verkocht!

Bent u momenteel op zoek naar de woning van uw dromen? Wij zorgen ook voor u! Laat hier uw wensen achter en wellicht ontvangt u binnenkort uw nieuwe droomhuis in uw mailbox!

ERA MARKETING: Uniek in België

Kiezen om uw pand te verkopen bij ERA Immo B-lux is de garantie van een gerichte marketingstrategie via onze online en offline media zodat uw pand op een optimale manier en volgens de meest effectieve marketingtechnieken op de markt gezet en uitgelicht wordt effectief.

 

vente-facile-de-ma-maison

Andere unieke sterke punten van ERA

Wilt u uw huis, appartement, grond of ander onroerend goed verkopen? En vraagt ​​u zich nog steeds af hoe ERA Immo B-Lux het verschil zou maken?

Ontdek onze aanpak in meer details!

agent-immobilier-marche-en-famenne

OVERWEEGT U UW WONING TE VERKOPEN?

De verkoop van uw woning aan ERA Immo B-Lux toevertrouwen is de garantie op een vertrouwensverbintenis.

Het is kiezen voor kwaliteitsondersteuning van het begin tot het einde van het proces.

En dan is het zover! Het compromis is ondertekend en een nieuw hoofdstuk in uw leven kan beginnen ...

immobilier-marche-en-famenne

WAAROM UW WONING VERKOPEN MET ERA IMMO B-LUX

Een huis, appartement of grond verkopen is iets heel waardevols verkopen. Je hebt er ongetwijfeld een aantal belangrijke momenten beleefd, wat het afscheid niet vergemakkelijkt.

Als het tijd is voor een nieuw verhaal, ben je hier aan het juiste adres! Vertrouw op ERA Immo B-Lux, uw makelaarskantoor en vastgoedmakelaar die écht naar u luistert en u het juiste advies geeft voor al uw vragen over vastgoed.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende evaluatie.

ERA Immo B-Lux is uw expert in de regio en actief in de hele provincie Luxemburg.