Een professionele en unieke beoordeling

Een kostbaar afscheid van uw bezit

Verkoopt u uw land of uw huis? Het verdient een grondige aanpak. Op basis van onze marktanalyse berekenen we de reële marktwaarde en leggen we de sterktes van uw pand op tafel. Dankzij dit objectieve onderzoek weet u precies tegen welke prijs u uw grond of huis het beste kunt verkopen, en dus ook het snelst.

Een zoektocht in 4 stappen

Een kwalitatieve vergelijkende studie: we vergelijken uw woning met vergelijkbare woningen die recentelijk door onze makelaars zijn verkocht. Vergelijkingspunten zijn onder meer vierkante meters, leeftijd, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.
Een realistische prijsberekening: Wij berekenen een concurrerende marktprijs voor uw woning, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van vastgoedprijzen en actuele trends in de omgeving.
Een inschatting van de verkoopargumenten: naast de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, de positie van uw woning op de markt. We bespreken met u de sterke en zwakke punten van uw vastgoed.
Ten slotte ontvangt u op uw verzoek een gedetailleerd rapport met vergelijkingen, evaluaties en resultaten. En om uw pand de meeste kans te geven, krijgt u concreet advies hoe u het eventueel kunt opfrissen.

analyse comparative du marché immobilier agence immobilière marche

Wilt u contact met ons opnemen over de verkoop van uw woning? Of een andere vraag over onze dienstverlening, aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier of via 084.311 888.