Welkom bij ERA Immo B-Lux

Waarom kiezen voor ERA Immo B-Lux?

Kopen en verkopen van uw woning is voor iedereen van groot belang. Het is daarom essentieel om een partner bij uitstek te kiezen en zo te kunnen genieten van de gemoedsrust tijdens onze volledige begeleiding.

Uw vastgoedmakelaar ERA Immo B-Lux heeft één sleutelwoord: kwaliteit en dit tijdens het hele traject van uw vastgoedproject.

Door voor ERA Immo B-Lux te kiezen, kiest u ook voor de service en het netwerk om de verkoop van uw eigendom of de zoektocht naar de woning van uw dromen te optimaliseren.

We zijn actief in de hele provincie Luxemburg. Of u nu wilt verkopen of kopen in Marche-en-Famenne, Bastogne, LibramontTenneville, Rochefort, DurbuyHotton, BarvauxArlon ... aarzel niet om ons te contacteren.

François Baudoin : 8 jaar expertise tot uw dienst

Een nieuw makelaarskantoor, een dynamisch en gedreven initiatief met de ervaring van François Baudoin.

"Met trots stel ik u ERA Immo B-Lux voor. Na een avontuur van 8 jaar bij een lokaal makelaarskantoor, besloot ik mijn droom waar te maken: mijn eigen makelaarskantoor openen. 
In een steeds meer gedigitaliseerde wereld maakt de vastgoedsector nu het begin van zijn transformatie door. Daarom heb ik, door samen te werken met de besten, partners gekozen die experts zijn in hun vakgebied om aan de behoeften van morgen te voldoen. 
Samen ontwikkelen we ons vak, met behoud van de basis: service en netwerk!"

Met 8 jaar ervaring in onroerend goed is François Baudoin gepassioneerd door zijn beroep. Eind oktober 2020 kondigt François Baudoin de opening aan van het vastgoedkantoor ERA Immo B-Lux. 
In een snel veranderende business is het essentieel om te anticiperen en veranderingen door te voeren die nodig zijn om de belangen van klanten zo goed mogelijk te dienen.

"Door lid te worden van het ERA netwerk, kies ik ervoor om samen te werken met 110 agentschappen die aanwezig zijn in Vlaanderen en Brussel. Door hun ervaring en recente (r)evolutie is het de ideale partner om deze verandering aan te pakken."

ERA Immo B-Lux wordt dus de enige ERA vertegenwoordiger in de provincie Luxemburg.

 

Ontdek de diensten van uw vastgoedkantoor ERA Immo B-Lux

WIJ HELPEN JOU ZOEKEN!

JOUW DROOMWONING IN JE MAILBOX?

KLAAR VOOR EEN NIEUW HOOFDSTUK?

JE WONING VERKOPEN

ERA OPEN HUIZEN DAG

ERA OPEN HUIZEN DAG

OP ZOEK NAAR JE DROOMWONING?

BEKIJK SNEL OF WIJ HET VERKOPEN

AANGENAME KENNISMAKING MET ONS TEAM

EEN GLIMLACH OP JOUW GEZICHT TOVEREN. DAAR DOEN WE HET VOOR.

KLANTEN AAN HET WOORD

BLIJF ALS EERSTE OP DE HOOGTE

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

KOPEN EN VERKOPEN ZONDER ZORGEN

ERA COMFORT GARANTIE

VERKAVELINGEN, PROJECTGRONDEN, NIEUWBOUWPROJECTEN

PROMOTOR-ONTWIKKELAAR?

ALS HET TIJD IS VOOR EEN NIEUW VERHAAL...

Panden in de kijker van ERA Immo B-Lux