Professionele fotografie

Optimale voorstelling en styling van uw eigendom

Meer verkopen met mooie foto's

De zoektocht naar een nieuwe woning gebeurt in de eerste plaats online. Wie op zoek is naar een eigendom maakt snel een eerste selectie op basis van foto's. Wanneer de beelden niet sterk genoeg zijn, klikken mensen niet verder naar de details van de woning en komt het waarschijnlijk nooit tot een afspraak.

Dit betekent dat het inschakelen van een professionele fotograaf geen overbodige investering is die voor meerwaarde zorgt, en dat snel een aantal foto's nemen niet volstaat. Wij werken daarom samen met professionele fotografen om uw eigendom zo optimaal mogelijk voor te stellen aan kandidaat-kopers. Jouw project brengen wij in beeld met levensechte renders.

Daarnaast gaan we met onze vastgoedstyling nog een stapje verder en zetten we het potentieel van uw woning nog meer in de verf. Wanneer uw eigendom hiervoor geschikt is, plaatsen we hier uit eigen initiatief (kartonnen) meubels in en kleden we uw woning verder aan.

Tot slot laten onze kwaliteitsvolle luxebrochures, waarop uw woning aantrekkelijk wordt voorgesteld, een blijvend indruk na bij potentiële kopers.