Plaatsbezoeken tijdens corona

plaatsbezoeken corona ERA

Er is meer duidelijkheid

Na een verwarrende periode heeft minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden meer duidelijkheid gegeven over plaatsbezoeken in de vastgoedsector.  Mensen die een woning willen huren of kopen mogen de woning bezoeken, als er op dat moment niemand anders in het pand aanwezig is. Je ERA makelaar, de verkopers, verhuurders en bewoners mogen niet bij het bezoek binnen aanwezig zijn. 

 

Corona medewerkers ERA

We zijn opgelucht want dit betekent dat

  • Onze verkopers niet meer onzeker hoeven te zijn en zich geen zorgen meer moeten maken over de financiële gevolgen. De verkoop van je woning gaat door.
     
  • Onze verhuurders opnieuw kunnen rekenen op rendement van zodra wij een geschikte huurder vinden. De zoektocht gaat door.
     
  • Onze kopers en huurders geen schrik meer moeten hebben om op straat te komen staan. Bezoeken gaan door
     
  • Wij onze maatschappelijke rol ten volle kunnen opnemen en hierdoor sociale drama's kunnen vermijden bij mensen die in deze tijden alle hulp kunnen gebruiken.

 

Je ERA makelaar gaat door

ERA verscheen opnieuw als marktleider in de pers. Onze ERA Makelaar Filip toont ons tijdens de uitzending van het VTM Nieuws hoe we jou, buiten, vanop afstand, toch kunnen begeleiden en al je vragen kunnen beantwoorden. Wie het VTM Nieuws gemist heeft kan hieronder het fragment opnieuw bekijken. 

 

Corona brengt een stormloop op de vastgoedmarkt teweeg

Denk je eraan om je woning binnenkort te verkopen? Dan geven we graag even mee dat er een enorme rush was op de vastgoedmarkt na de eerste coronagolf en het dus nu een ideaal moment is om je woning te koop te stellen. Wil je voorbereid zijn op de stormloop van kandidaat-kopers na de tweede coronagolf?

 

Contacteer dan je ERA Makelaar voor een professionele begeleiding en een vrijblijvende waardebepaling.