Nieuwbouw

RESIDENTIE DE BIB

ERA Housing & Bouwwerken Peeters stellen u met veel plezier het nieuwbouwproject ‘DE BIB’ voor. Het project gelegen aan de Schotensesteenweg, op de locatie van de vroegere bibliotheek, omvat 9 hedendaagse appartementen.

Met handelszaken, horeca, openbaar vervoer, recreatiemogelijkheden, meerdere parken en belangrijke uitvalswegen in de directe nabijheid biedt Residentie 'DE BIB' een uitgelezen kans voor wie rustig, doch centraal wonen hoog in het vaandel draagt! 
  
Residentie 'DE BIB' is een kleinschalig nieuwbouwproject met ongeziene kenmerken. De appartementen worden duurzaam en stijlvol afgewerkt. Samen met haar centrale locatie, heeft Residentie 'DE BIB' meerdere troeven in handen voor wie op zoek is naar een aangename plek om zelf te wonen of investeringsopportuniteiten
  
Wie interesse heeft in één van de appartementen mag zich bovendien aan een persoonlijke service verwachten. Onze  kopersbegeleiding staat garant voor een aankoop zonder zorgen!

RESIDENTIE PUNT AAN DE LAAN

PUNT AAN DE LAAN is hét project bij uitstek voor wie het beste van twee levensstijlen wil combineren: groen wonen op een steenworp van ’t stad.
Alle appartementen beschikken over een mooi terras met zicht op de Antwerpse skyline, het vliegveld van Deurne of de aangelegde parktuin met wandelpaden en fruitbomen. Bovendien wordt dit wooncomfort nog versterkt met winkels, diensten, openbaar vervoer, invalswegen, sportieve en sociale activiteiten, ... in de directe nabijheid.

Ondergronds beschikt het project over een zeer ruime parkeergarage met autostaanplaatsen, een ruime fietsenstalling, vuilnislokalen en meterlokalen. Daarnaast wordt het gebouw ook afgewerkt met groendaken en aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing. 

In Residentie Punt aan de Laan bieden we 3 types 3- slaapkamerappartementen aan:

Daarnaast zijn er op het gelijkvloers ook 5 commerciële units beschikbaar met oppervlaktes van 43 m² tot 209 m². Punt aan de Laan is vlot bereikbaar vanuit Antwerpen, in directe nabijheid van openbaar vervoer, winkels, station Berchem, langsheen de fietsotrade, ... enzovoort.

Aan het gebouw zijn er verschillende parkeerplaatsen die vrij gebruikt kunnen worden. Tevens is er ook een mogelijkheid om ondergrondse staanplaatsen aan te kopen in het gebouw. Parkeergelegenheid, mooie ruimtes in een standingvol gebouw, ... Ideaal voor vrije beroepers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging! De units worden casco opgeleverd, waardoor je de inrichting zelf nog kan bepalen.

Nota: prijzen zijn steeds exclusief kosten, registratie, btw en notaris