ERA Awards

ERA At Home opnieuw Gold Member!

ERA Belgium reikt awards uit

2023 – Een recordaantal van meer dan 500 feestgangers uit het nationale ERA netwerk, bestaande uit ERA vastgoedmakelaars en hun medewerkers, zakten af naar de bijeenkomst ter gelegenheid van de jaarlijkse uitreiking van de felbegeerde ERA Awards.


ERA, het grootste vastgoednetwerk van Vlaanderen, reikt traditiegetrouw heel wat Awards uit aan ERA makelaars die zich het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties. 

ERA At Home uit Wervik, Wevelgem en Roeselare werd opnieuw tot ERA Gold Member gekroond! Van alle ERA Makelaars zijn zij het kantoor met de meeste verkopen in West-Vlaanderen. Daarbovenop kon Jan Loontjens een plaatsje veroveren in de prestigieuze ERA Club Excellence.

Huis verkopen in Wervik
Huis verkopen in Wervik Wevelgem Roeselare

Bram Loontjes, zaakvoerder van ERA At Home, is terecht trots op zijn Awards: "Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We blijven ons met heel het team inzeten om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Het is dankzij hun inzet en vaknmanschap dat ERA At Home opnieuw deel uitmaakt van de Top Gold Member kantoren binnen het ERA Netwerk. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen."

De directie van ERA Belgium wenst alle winnaars van harte proficiat met deze uitzonderlijke prestaties.

“De ERA Awards zijn een oprechte erkenning van de ERA kantoren en hun medewerkers die zich gedurende het afgelopen jaar met hun inzet, doorzettingsvermogen, oog voor detail en een bijzondere aandacht en zorg voor hun klanten hebben ingezet. Wij zijn dan ook enorm fier op hun! ” Johan Krijgsman, CEO ERA Belgium.

Welkom bij ERA At Home

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA At Home