SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Ben je verkoper en wens je de beste prijs te weten die je eigendom momenteel waard is als je van plan bent om deze te verkopen? Bij ERA Esperanza uit Ninove weten we heel goed dat je dit serieus moet aanpakken! Wij komen met veel plezier langs bij een plaatsbezoek en luisteren goed naar wat jouw wensen en verwachtingen zijn, en bekijken ook objectief wat jouw eigendom te bieden heeft in de huidige vastgoedmarkt.

ERA-verkopen-tekoop-Ninove-huis-appartement

ERA VERKOOPOPDRACHT, EEN TOTAALPAKKET

Je eigendom verkopen, er komt steeds meer bij kijken. Met ERA Esperanza heb je de ideale partner die voor jou alles zal regelen. Wij zorgen ervoor dat alle nodige documenten en attesten aanwezig zijn, zodoende dat we onmiddellijk over een goed voorbereid dossier beschikken zodat dit op een volledig transparante, correcte en vlotte manier kan worden afgehandeld!

Van zodra we jouw koper hebben gevonden, kan je ook voor de papiermolen volledig op ons vertrouwen en op je beide oren slapen. Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot de begeleiding van de akte, wij regelen alles!

servicegarantie-verkoopopdracht-verkopen-huis-immo-vastgoed

UITZONDERLIJKE PRESENTATIE VAN JOUW EIGENDOM

Iedereen heeft maar één kans op een goede eerste indruk, ook jouw pand. Daarom zorgen onze makelaars ervoor dat we jouw eigendom zo goed mogelijk in beeld brengen om een wauw-gevoel bij potentiële kopers te creëren. Hiervoor doen wij beroep op professionele vastgoedfotografen, die foto's van hoge kwaliteit maken waarbij we de sterktes van jouw woning in de verf zetten!

Ook maken wij gebruik van een virtuele rondleiding in woningen en appartementen om een ultieme online bezichtiging te kunnen aanbieden aan onze klanten!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS?

Ontdek hier hoe tevreden onze klanten zijn over ons!

Onze klanten zeggen het niet enkel op beeld, ontdek hier waarom we een klantentevredenheid van 9,3 op 10 krijgen!