SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Ben je verkoper en wens je de beste prijs te weten die je eigendom momenteel waard is als je van plan bent om deze te verkopen? Bij ERA Esperanza uit Ninove weten we heel goed dat je dit serieus moet aanpakken! Wij komen met veel plezier langs bij een plaatsbezoek en luisteren goed naar wat jouw wensen en verwachtingen zijn, en bekijken ook objectief wat jouw eigendom te bieden heeft in de huidige vastgoedmarkt.

ERA-verkopen-tekoop-Ninove-huis-appartement

ERA VERKOOPOPDRACHT, EEN TOTAALPAKKET

Je eigendom verkopen, er komt steeds meer bij kijken. Met ERA Esperanza heb je de ideale partner die voor jou alles zal regelen. Wij zorgen ervoor dat alle nodige documenten en attesten aanwezig zijn, zodoende dat we onmiddellijk over een goed voorbereid dossier beschikken zodat dit op een volledig transparante, correcte en vlotte manier kan worden afgehandeld!

Van zodra we jouw koper hebben gevonden, kan je ook voor de papiermolen volledig op ons vertrouwen en op je beide oren slapen. Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot de begeleiding van de akte, wij regelen alles!

servicegarantie-verkoopopdracht-verkopen-huis-immo-vastgoed

UITZONDERLIJKE PRESENTATIE VAN JOUW EIGENDOM

Iedereen heeft maar één kans op een goede eerste indruk, ook jouw pand. Daarom zorgen onze makelaars ervoor dat we jouw eigendom zo goed mogelijk in beeld brengen om een wauw-gevoel bij potentiële kopers te creëren. Hiervoor doen wij beroep op professionele vastgoedfotografen, die foto's van hoge kwaliteit maken waarbij we de sterktes van jouw woning in de verf zetten!

Ook maken wij gebruik van een virtuele rondleiding in woningen en appartementen om een ultieme online bezichtiging te kunnen aanbieden aan onze klanten!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS?

Ontdek hier hoe tevreden onze klanten zijn over ons!

Onze klanten zeggen het niet enkel op beeld, ontdek hier waarom we een klantentevredenheid van 9,3 op 10 krijgen!

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA Esperanza maakt al meer dan 10 jaar deel uit van het grootste nationale vastgoednetwerk van België. Hierdoor hebben wij duizenden ingeschreven kandidaat-kopers die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning in de aanbieding hebben.

Dankzij deze nationale matching verkopen wij 1 op de 2 panden zelfs binnen de maand!

Bent u zelf op zoek naar een nieuwe woonst? Laat hier jouw wensen achter en misschien ontvang jij jouw droomwoning weldra in je mailbox!

ERA KOPERWACHTZAAL

DE ERA MARKETING: Uniek in België

Als je beslist om met ERA Esperanza te verkopen, dan neem je de beslissing om jouw pand op de best mogelijke manier aan te prijzen bij potentiële kandidaat kopers!

We zetten maximaal in op online én offline media en bieden de garantie dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken op de markt geplaatst wordt.

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom u zou betalen voor een vastgoedmakelaar? Los van de verkoopsaanpak die ERA hanteert om een hoger bod te ontvangen, kunt u hieronder hoogstwaarschijnlijk het meest overtuigende argument vinden van onze meerwaarde.

MARKETING ERA

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Bij ERA Esperanza ben je zeker dat wij als ERA-vastgoedmakelaar alles in het werk zullen zetten om een nieuwe eigenaar voor je eigendom (woning, appartement, bouwgrond,..) te zoeken. We houden je minstens 1x per maand op de hoogte van al onze inspanningen die we hiervoor ondernomen hebben.

Daarom bezorgen we je een gedetailleerd verslag van al de door ons gepresteerde acties waarin je dit kan terugvinden:

  • stand van zaken bij het opstellen van een volledig verkoopsdossier
  • gevoerde publiciteit met cijfers over aantal bezoekers
  • reacties van de klanten/bezoekers van de eigendom, resultaten van de onderhandelingen met kandidaat-kopers
  • ……………….

Tot slot, we vinden jouw koper.

De compromis wordt ondertekend waardoor je een nieuw hoofdstuk in je leven kan beginnen. Om je goed op weg te zetten kan jij, net als de kopers, achter je ERA-verhuisdozen komen!

VERKOCHT

Uw expert in deze regio