De voordelen van een ERA Makelaar

Laat je als verkoper overtuigen door de uitzonderlijke service die je van een ERA Makelaar kan verwachten. Eerst een vooral luisteren wij naar de behoeften die je hebt als verkoper. We zorgen ervoor dat alle juiste verkoopsdocumenten voor je in orde worden gebracht. Eenmaal dat geregeld is, maken wij uitgebreid publiciteit voor je woning via offline én online kanalen. Je hoeft zelfs niet aanwezig te zijn bij de huisbezoeken. Daar zorgen wij wel voor! 

Om je woning zo snel mogelijk bij de juiste koper te krijgen, beschikken wij over een aantal doorslaggevende troeven.

ERA Comfort Garantie

Zorgeloos (ver)kopen met de ERA Comfort Garantie 


In samenwerking met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman ter plaatse om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 1 jaar na het ondertekenen van de akte. 

ERA Open Huizen Dag

Succes verzekerd met onze ERA Open Huizen Dag


ERA Esperanza doet altijd mee met de ERA Open Huizen Dag die 4 keer per jaar over het ganse land georganiseerd wordt. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken waarin ze geïnteresseerd zijn. Doordat we met het ganse Belgische netwerk samenwerken om deze opendeur te laten slagen, is het een heus nationaal event en kan een kandidaat-koper er niet naast kijken. De vorige edities trokken zodanig veel bezoekers, dat dit event inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. Terecht, want 1 op 4 verkopers vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper. 

ERA Koperwachtzaal

Ontdek wie interesse heeft in jouw woning via onze ERA Koperwachtzaal


Voor de kopers die het willen, maken wij een zoekopdracht aan. Dit houdt in dat we ingeven of ze een appartement of huis zoeken, hoeveel slaapkamers, in welke prijsklasse, in welke regio, ... Wanneer we een nieuw pand in ons aanbod binnen krijgen dat aan hun eisen voldoet, krijgen zij als eerste een mail met het nieuwe pand. Dit betekent dat ze al op de hoogte zijn vooraleer de woning op de immosites gepubliceerd wordt! Op deze manier hebben we momenteel ongeveer 20 000 kandidaat-kopers in onze ERA-koperwachtzaal.

Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jou? 

ERA Virtual Tour

Een realistisch beeld van jouw woning met de Virtual Tour


Dankzij de Virtual Tour krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van jouw eigendom. Dit houdt in dat ze een virtuele rondleiding krijgen in je huis of appartement. Via panoramische filmpjes krijgen ze een realistisch beeld van de indeling, de positie en het volume van de kamers. Je stapt met andere woorden binnen in een virtuele wereld, die echt en zeer overtuigend overkomt. Dankzij deze rondleidingen zorgen we ervoor dat enkel de zeer geïnteresseerde kandidaten om een bezoek ter plaatse vragen. Dit zorgt ervoor dat we enkel kwaliteitsvolle bezoeken doen en jij, als verkoper, minder tijd hoeft vrij te maken om de mensen te verwelkomen.