Wat kan ERA Dumon nog extra voor u doen?

Als uw ERA partner in Beernem en Oostkamp, staan we u graag bij doorheen het volledige aan- en verkoopproces van u huis of appartement. Dit doen we op tal van manieren. Een overzicht: 

Een ERA-netwerk biedt vele mogelijkheden


ERA tuinpaal - immokantoor ERA Dumon - Beernem en Oostkamp

Als ERA-partner bieden wij u extraatjes die we u ongetwijfeld niet willen onthouden:

De ERA-tuinpaal

Onze tuinpaal heeft u ongetwijfeld al gezien. Zo hangen of staan er wereldwijd 100 000 ERA-tuinpalen en -borden die woningen zoals de uwe extra in het oog laten springen.

De ERA-magic mailing

Buren maken graag reclame voor onroerend goed in een wijk waar ze graag wonen. Net daarom sturen we een mailing uit om uw vastgoed in uw buurt bekend te maken.

De ERA Virtual Tour

Kopers zijn graag goed voorbereid wanneer ze uw huis of appartement bezoeken. Zo krijgen zij met onze virtuele rondleiding online een scherp beeld van uw vastgoed.

Bekijk hier onze panden met een Virtual Tour >

Kom te weten wie interesse toont in uw woning


Wenst u te weten hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in uw huis, appartement, grond of handelseigendom? Met behulp van het ERA zoekopdrachtenbestand, heeft u onmiddellijk inzicht in het aantal potentiële kopers die op zoek zijn naar vastgoed zoals het uwe. 

Ontdek hier hoeveel mensen interesse hebben in uw woning

ERA Koperwachtzaal - immokantoor ERA Dumon - Beernem en Oostkamp
ERA Zoekopdracht - immokantoor ERA Dumon - Beernem en Oostkamp

Krijg updates over uw favoriete huizen en appartementen


Bent u op zoek naar een nieuwe thuis in regio Beernem en Oostkamp? Dan helpen wij u graag verder, zelfs wanneer u niet meteen uw ideale woning vindt op onze site.

U hoeft gewoon een gepersonaliseerde zoekopdracht op te stellen met het gewenste type huis, het aantal slaapkamers, uw budget en meer. Nadien ontvangt u van ons een melding wanneer er zo'n woning aan ons aanbod wordt toegevoegd. Zo wordt u meteen op de hoogte gesteld van nieuwe panden die voldoen aan uw zoekcriteria!

Vul hier uw zoekopdracht in

Verhuis efficiënt met onze verhuisdozen


Verhuizen kan soms een hectische karwei zijn. Om alles zo efficiënt mogelijk te doen verlopen, doen wij u daarom graag 10 stevige ERA Verhuisdozen cadeau die u vrijblijvend kan komen ophalen. Zo kan u, ongeacht als koper of verkoper, op een eenvoudige en goedkope manier verhuizen naar uw nieuwe thuis.

Verhuisdozen ERA Dumon

Welkom bij ERA Dumon

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Dumon