Unieke ERA verkoopstroeven

Wanneer u uw woning exclusief door een ERA-makelaar laat verkopen, profiteer je van het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Via de gespecialiseerde ERA-software – ‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam - wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collega-makelaars. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat. Enkele van onze troeven op een rij:

ERA Comfort Garantie


De ERA Comfort garantie is een unieke service voor vastgoedkopers- en verkopers. In samenwerking met Europ Assistance hebben we deze ontwikkeld. De waarborg dekt de werking van de vaste mechanische installaties (zoals waterleidingen, verwarmingsinstallaties, toiletten,...) en als optie ook de ingebouwde keukenapparatuur. Bij een defect sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen zodat ze weer normaal functioneren. De verplaatsingskosten, werkuren en wisselstukken worden zo snel mogelijk terugbetaald, dankzij de samenwerking met de verzekeraar. Deze gratis waarborg geldt tot 16 maanden na het ondertekenen van de onderhandse verkoopsakte (compromis). We zijn trots op deze service, want we zijn de enige in de sector die dergelijke garantie kunnen aanbieden!

Meer informatie vindt u hier of in onze brochure.

ERA Comfort Garantie - Immokantoor ERA Domus Ieper, Poperinge en Roeselare

ERA Open Huizen Dag


Elk jaar wordt ERA Open Huizen Dag meermaals georganiseerd door het nationale ERA-netwerk. Door het enorme succes van de vorige edities is dit evenement inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. En terecht: bijna 1 op 4 panden vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper!

De volgende editie van ERA Open Huizen Dag 7 maart 2020Lees meer.

ERA Open Huizen Dag - Immokantoor ERA Domus Ieper, Poperinge en Roeselare

ERA Koperwachtzaal


Wie is vandaag op zoek naar uw eigendom?

Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u?

Vul hier de gegevens in en u krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in het ERA zoek-opdrachtenbestand!

ERA Virtual Tour 


Deze 360° tour van uw woning is een fantastische tool. Het laat kandidaat-kopers toe vanuit hun eigen thuis uw huis virtueel te bezoeken. Het verhoogt dus uw kansen op een vlotte én goede verkoop:

De Virtual Tour maakt uw bezoekers ook interessanter:

  • U ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in uw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen én dus bespaart u tijd en moeite.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen uw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij zelf willen.
  • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een echte verkoopstroef.

Welkom bij ERA Domus

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Domus