Promotor / ontwikkelaar

 

Projectbegeleiding door ERA Domus

Nieuwbouw is een belangrijke activiteit voor ERA domus. De laatste jaren legt ERA Domus een grote focus op nieuwbouwprojecten en verkavelingen. De verkoop van nieuwbouw vergt een andere aanpak dan de verkoop van bestaand vastgoed. We beschouwen de begeleiding van nieuwbouwprojecten dan ook als een aparte specialisatie van ons kantoor. Vandaar hebben we een andere aanpak uitgedacht waar we op maat te werk gaan van project tot project. Door onze specialisaten kunnen we optimaal inspelen op nieuwe ontwikkelingen, de veranderende markt en de steeds beter geïnformeerde kandidaat-kopers. 

Onze specialisten bieden u ‘op maat’ gemaakte ondersteuning aan. ERA Domus beschouwt elk project als uniek en biedt, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, verschillende diensten aan zoals grondontwikkeling, projectstudies, planprincipes, prijszetting, juridische aangelegenheden, marketingondersteuning en uiteraard ook de verkoop (op plan). Wij zijn er ons van bewust dat de verkoop op plan van een project een gerichte en innoverende aanpak vraagt. Vandaar onze inhouse expertise op nieuwbouwvlak. Daarnaast laten onze specialisten zich uiteraard ondersteunen door de talrijke diensten die ERA Domus aanbiedt.  

Kortom, een ERA nieuwbouwspecialist is optimaal betrokken. Op die manier kunnen wij uw project of projectgrond met overtuiging voorstellen aan de juiste kandidaat-koper, gaande van private investeerders, aannemers, projectontwikkelaars en prospecten die hun droomwoning zoeken.  

Om uw nieuwbouwproject extra in de kijker te verven, maken we gebruik van een nieuwbouwmagine. Het magazine bevat alle recente nieuwbouws waar de potentiële kopers/ investeerders alles gedetailleerd kunnen lezen. Nieuwsgierig naar hoe die eruit ziet? 

Hier is alvast een voorsmaakje!

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?