Verkopen zonder zorgen

Wij geven U advies op maat. 
Maak nu vrijblijvend een afspraak
en ga voor een snelle verkoop aan de beste marktwaarde. 

Want u zit altijd juist bij een ERA makelaar.

 

 

Tijd voor een nieuw verhaal

U denkt er aan om uw eigendom te verkopen. De plaats waar u veel zoveel mooie momenten en herinneringen gedeeld hebt.
Als het tijd is voor een nieuw verhaal is uw woonst verkopen niet altijd even evident.
Wij helpen u op dat moment graag verder op een eerlijke en transparante manier. 
Wij zetten ons elke dag 100% in om jou de best mogelijke service te bieden.

ERA De Piramide zorgt voor je huis.
Ontdek hieronder de stappen die we doorlopen om de verkoop van je woning te realiseren. 

 

era makelaar diest

SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Bij ERA De Piramide is de verkoop van uw woning geen natte vinger werk. Als verkoper wenst u uiteraard de beste prijs voor uw woning.

We voeren eerst een plaatsbezoek uit waarbij we er een prioriteit van maken om te luisteren naar uw wensen en verwachtingen. We geven u hierbij een overzicht van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakterisitieken.

VOLLEDIGE MARKTANALYSE

Met behulp van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag bepalen we een correcte waarde voor uw eigendom. Deze ERA troeven geven als resultaat dat er gemiddeld 98% van de panden verkocht wordt aan de vraagprijs.

Om u een idee te geven: in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor slechts 84%! Daarnaast verkopen we 1 op 2 van onze panden binnen de maand en 3 op 4 binnen de 3 maanden. Als dat geen straffe cijfers zijn! 

Wist u dat... KULeuven elk jaar gebruik maakt van de ERA database om haar Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties te voeren? Na 25 jaar staat ERA als marktleider uniek geplaatst om u de juiste ondersteuning van uw vastgoedproject te geven.

marktanalyse diest
verkoopopdracht diest

TOTALE ONTZORGING MET DE ERA VERKOOPOPDRACHT

Er komt heel wat kijken bij het verkopen van uw eigendom. Bij ERA De Piramide zorgen we ervoor dat alle documentatie aanwezig is bij de opstart. We bereiden uw dossier met zorg voor. Op die manier bieden we u een correcte, transparante en vlotte afhandeling

Zodra we de koper gevonden hebben voor uw woning, appartement, garage, ... slaapt u ook op beide oren wat betreft de papiermolen. Wij zorgen voor alles! Van het opstellen van compromis tot het begeleiden bij akte.

ERA OPEN HUIZEN DAG

Vier keer per jaar organiseren we met het volledige ERA-netwerk de ERA Open Huizen Dag. 

Deze dag is de ideale gelegenheid om uw woning in de kijker te zetten en zo geïnteresseerden uw huis of appartement te laten ontdekken en vragen te stellen.

De volgende editie van ERA Open Huizen Dag is op zaterdag 25 september 2021. Schrijf u hier in!

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA De Piramide maakt trots deel uit van het grootste Belgische vastgoednetwerk. We hebben duizenden ingeschreven zoekenden die wachten op ons teken om hun droomwoning te bezoeken. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand. 37 % zelf voor ze online komen.

Zelf ook op zoek? Laat hier uw wensen na en u ontvangt uw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in uw mailbox!

ERA MARKETING

Als u beslist om via ERA De Piramide te verkopen dan kiest u eigenlijk voor een rode loper die van uw pand recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online- en offline media en garanderen dat uw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vindt u hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

marketing verkoop diest
vastgoedmakelaar diest

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Online heeft u maar 3 seconden om een wauw-gevoel te creëren bij een potentiële koper.

Onze makelaars zijn gelukkig echte meesters in het accentueren van de unieke kenmerken van uw woning.
We geven uw pand de aandacht die het verdient! Zo werken we voor al onze panden samen met een professionele vastgoedfotograaf

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Bij ERA De Piramide kunt u verwachten aan volledige transparantie. Wanneer u uw vastgoed door ERA De Piramide laat verkopen, mag u zeker zijn dat uw makelaar zijn uiterste best doet om er een nieuwe eigenaar voor je woning te zoeken. Je kan die inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvangt u een punctueel verslag van alle acties die we voor u ondernomen hebben.

Bezoeken bij uw thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen.

verkopen diest