Nieuwbouw

Era De Piramide verkoopt niet enkel huizen, appartementen en bouwgronden maar heeft ook een groot aanbod aan nieuwbouw-appartementen. 

 

De Beel - Diest

www.debeel.be

Door een hedendaagse, tijdloze architectuur en een unieke ligging te verenigen in een toegankelijk en groen woonproject; bewijst Residentie De Beel dat luxueus en mooi wonen kan voor een betaalbare prijs.
Vijftig kwaliteitsvolle appartementen, opgedeeld in vier woonblokken, vormen samen Residentie De Beel. Elk appartement is voorzien van een buitenterras of tuin op de gelijkvloerse verdieping. Door het gebruik van grote ramen is er een maximum aan lichtinval. De aangename sfeer en uitstraling maken van Residentie De Beel een uitstekend woonproject. 
Net buiten het centrum van het bruisende Diest, op een boogscheut van de aansluiting met de E314, kadert het woon project in een oase van rust. U woont op amper 6 minuten wandelen van het centrum. 
Oriëntatie De oriëntatie van elk appartement werd zorgvuldig naar het zuiden gericht zodat elke bewoner optimaal kan genieten van de zon. Elk woonblok is uitgepuurd tot in de details zodat de architectuur de omgeving nooit domineert. Dit geeft het grote voordeel dat het langs alle zijden gelijkwaardig benaderd kan worden, zonder dat er een voor­ of achterzijde ontstaat. Zonne-energie In het kader van duurzame energie wordt een installatie met fotovoltaïsche zonne­energie voorzien voor alle gemeen schappelijke delen, zo ook voor de verlichting van tuin en binnengebied. 
De werken zijn in uitvoering. Maak een afspraak in ons kantoor en kom de plannen bekijken per appartement. 
 

 

De Oevers - Halen 

www.deoevers.be

Halen is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de meest geliefde en opgezochte woonplaatsen. Daar heeft de interessante verbinding met autosnelwegen ongetwijfeld wat mee te maken, al zit er volgens ons meer tussen. Halen combineert immers het comfort van een stad met de rust van landelijk wonen.
De Oevers is een woonproject dat bestaat uit uit twee blokken en 37 appartementen: het A­ gebouw langs de Nederstraat en het B­gebouw tussen het verkeersluwe Begijnhofplein en de Velpe. 
Het project spiegelt zich aan de woongebouwen waar het bij aansluit. Het is 'familie' van projecten als De Rivieren en Aan Het Water. Zowel het gebruik van materialen als de vorm sluiten aan, zonder ze echter te kopiëren. De perfecte match tussen de bouwheer en de architect heeft er met andere woorden voor gezorgd dat De Oevers helemaal is afgestemd op de omgeving. Banken, bakkers, supermarkten, cafeetjes en restaurants: alles ligt om de hoek. Dit echter zonder in te boeten op de rust.
Het zal u dan ook niet verbazen dat de voorverkoop vlot loopt. Indien u zeker wilt zijn van uw toekomst in Halen, maak dan nu een afspraak in ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek en wandel samen met onze projectverantwoordelijke langs de werf.

 

 

De Blekerij - Diest

Wie vastgoed koopt, moet keuzes maken, wordt wel eens gezegd. Niet in woonproject De Blekerij. Met 68 appartementen, 2 woningen en 2 handelszaken is er immers voor ieder wat wils. Het woonproject is bovendien gelegen aan de Demer, het station én op een steenworp van het centrum. Hier woont u rustig, en heeft u tegelijkertijd alles bij de hand voor een actief leven.
Over de locatie hebben we alleen maar lovende woorden. De Blekerij ligt aan het station van Diest, een omgeving waarvoor de komende jaren een flinke opwaardering is gepland. Pendelaars kunnen letterlijk de straat oversteken om hun trein of bus te pakken. Mensen die meer van rust houden, vinden hun gading in de prachtige binnentuin aan de Demer. Inwoners uit Diest weten: dankzij de recente heropening van de rivier, is deze hipper dan hip.
Duurzame materialen De Blekerij voldoet op elk vlak aan het moderne wooncomfort dat vandaag van een appartement verwacht wordt. Binnenin wordt alles ingericht met het oog op gemak en kwaliteit. En kwalitatief wonen, dat betekent duurzaam wonen. Daarom worden er geen compromissen gesloten op vlak van materiaalkeuze en afwerking. Deze materialen zijn nooit opvallend, maar schitteren door hun ingetogen klasse en slimme details. Ze zouden pas opvallen als ze er niet meer zijn.
De terrassen zijn inpandig, behalve aan de zijde van de Demer, waar ze naar buiten gericht worden. De architecten kozen voor sympathieke rood­grijze gevels en aangename volumes: niet alleen mooi en tijdloos, maar ook perfect passend in de buurt.
Blikvanger Frisse lucht en groen zijn nooit veraf dankzij de gemeen schappelijke binnentuin, een plek van ontmoeting en dialoog voor jong en oud. Zitbanken, rododendrons, hazelaars en een treurwilg als blikvanger maken van deze tuin een oase van rust. Onder het gebouw is er ten slotte een ruime en vlot toegankelijke parking voorzien. U merkt het: niets wordt aan toeval overgelaten. Een appartement in De Blekerij zal vandaag, morgen en in de toekomst voldoen aan uw wensen. 

 

Residentie Prins Alexander - Scherpenheuvel 

LAATSTE KANS, NOG 1 APPARTEMENT TE KOOP!

Residentie Prins Alexander huisvest acht kwaliteits volle appartementen. Door het gebruik van veel en grote ramen genieten de bewoners van een maximum aan lichtinval. De unieke ligging in Scherpenheuvel en de aangename sfeer en uitstraling maken van Residentie Prins Alexander een leuke plaats om te vertoeven. Het ontwerp van deze hedendaagse meergezinswoning is vooral gebaseerd op een goede licht inval. Iedereen wil graag voldoende licht in de leefruimte! Een speelse afwisseling van verticale ramen in de voorgevel zorgen voor een aan  genaam straatbeeld. Aan de achterzijde geven grote schuiframen zicht op de stadstuinen of ruime terrassen. Of uw appartement nu klassiek of hedendaags wordt ingericht, het gevoel van ruimte en comfort is voelbaar in elk woonvertrek. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de buitenruimten die uw leefruimten een verruimend gevoel geven.
Stadscentrum Er werd gekozen voor een aangename mix tussen grote duplex­appartementen en kleinere stadsappartementen met een leuke tuin. Na een drukke werkdag kunt u de wagen stallen in de ondergrondse parkeergarage. Voor ieder wat wils, dus. Zeker als u ook nog eens de locatie in rekening brengt: op wandelafstand van het alom gekende centrum van Scherpenheuvel, een landelijk stad met voldoende gelegenheid om te winkelen en culinair te genieten. De bossen, weidelandschappen en de glooiende heuvels van Scherpenheuvel­ Zichem vormen een passend decor voor leuke ontdekkingsreisjes met de fiets of te voet. Deze kleinschallige residentie combineert de voor delen van wonen op een appartement met het huiselijke gevoel van een woning. Wil u graag Scherpenheuvel als uw thuis beschouwen? Prins Alexander is voor zowel jong als oud de beste keuze!

Residentie VDS - Nieuwerkerken

NOG SLECHTS 4 APPARTEMENTEN TE KOOP 

Een nieuwbouwappartement dat u kunt bezichtigen? Het bestaat: u hoeft niet op plan te kopen bij Residentie VDS! De appartementen zijn reeds instapklaar en afgewerkt. Het wooncomplex telt zestien energiezuinige appartementen en ligt in het centrum van Nieuwerkerken. Bent u op zoek naar een instapklaar appartement met een ruim terras of wilt u investeren? Maak een afspraak, kom een kijkje nemen en kies hetgeen het beste bij u past.
Aan de zijde van de Pastorijstraat grenst het L-­vormige wooncomplex aan het kerkplein. In de Kerkstraat sluit het tweede volume aan met de rijwoningen. Dankzij de centrale ligging zijn de winkels, cafeetjes en scholen dichtbij. Daarnaast maken de fruitboomgaarden en de landelijke ligging van Nieuwerkerken een rustige en groene omgeving om te vertoeven.Uw auto in de ondergrondse garage parkeren, kan dankzij een autolift. U rijdt binnen en de lift brengt u automatisch een verdiep lager. Hierdoor hoeft u zich niet meer in bochten te wringen om de garage in of uit te rijden. De betrouwbare en ervaren bouwheer Bouw bedrijf Vandersmissen kent Nieuwerkerken als geen ander en wist perfect welke soort residentie hij in het centrum van Nieuwerkerken kon bouwen. Er is rekening gehouden met de behoeften van zowel jonge koppels als gezinnen en oudere mensen die de rust opzoeken. Ook investeerders kunnen in Residentie VDS vinden wat ze zoeken. Er is met veel zorg gelet op de details. Zo loopt de inloopdouche gelijk met het vloerniveau van de badkamer. Om naar het terras te gaan is de vloer doorgetrokken en is de schuifdeur verwerkt tussen de tegels. U hoeft dus nergens uw voeten hoger te heff en dan nodig. Dat Residentie VDS bestaat uit afgewerkte en intapklare appartementen is uniek. Bouwheer Vandersmissen koos ervoor om de kopers niet op te zadelen met keuzestress. Bij het kopen op plan moeten de badkamer, keuken, vloer en dergelijke nog gekozen worden. Bij Residentie VDS is alles reeds afgewerkt. Er is gebruik gemaakt van twee types badkamers, keukens en vloeren waar verschillende combinaties mee werden gemaakt. Wat uw smaak ook is, bij Residentie VDS voelt u zich thuis

Welkom bij ERA De Piramide

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA De Piramide