Maak kennis met het team van ERA Dauwe Vastgoed

Jean-Pierre Dauwe - zaakvoerder ERA Dauwe Vastgoed - Zottegem

Jean-Pierre Dauwe

Zaakvoerder
erkend vastgoed makelaar BIV 509.001 | tel: +32 9 348 84 87

Zaakvoerder Jean-Pierre mag zichzelf ondertussen een klein decennium ‘erkend vastgoedmakelaar’ noemen, maar houdt zich al sinds 1990 in de vastgoedwereld op.

Het was de combinatie van vastgoed en mensen, en de passie voor beide, die hem in 2012 deden beslissen een eigen ERA Dauwe-vastgoedkantoor op te richten. Mensen gelukkig maken is dan ook een belangrijk streven. ERA blinkt als partnerorganisatie uit in professionalisme en stelt een enorm netwerk ter beschikking.

Jean-Pierre Dauwe houdt zoals veel Vlamingen van een lekker glas wijn, een etentje en is een natuur- en bergliefhebber. De wekelijkse wandeling – met de honden – door de Vlaamse Ardennen heeft een vaste plaats in de agenda.

Ben je van plan te verkopen of verhuren? Bel Jean-Pierre gerust op kantoor (+32 9 348 84 87) of stuur hem een mail via dauwe@era.be


 

Gwendoline Van Driesche

Commercieel medewerkster
tel: +32 9 348 84 87

Je mag ‘Gwen’ zeggen tegen Gwendoline, die in december 2020 het team van ERA Dauwe kwam versterken. Als vastgoedmakelaar staat ze in voor de verkoop en de inkoop in regio Herzele en Zottegem. Met een voorliefde voor hoeves en landelijke gebouwen zit ze in de Vlaamse Ardennen op de juiste plaats.

Of ze daar ook haar favoriete kleur (blauw) aan kan linken, is een andere vraag, maar het ERA logo komt alleszins in de buurt. Dat ERA logo staat vanzelfsprekend symbool voor een breed en groot ERA netwerk, terwijl Gwen bij ERA Dauwe net in een tof, familiaal team is terechtgekomen.

Een etentje met vrienden, daar geniet ze van. Helemaal als er pasta met scampi’s en curry op tafel komt. ’t Is maar dat je ’t weet.

Van plan om te verhuren of te verkopen? Bel ons op +32 9 348 84 87 en vraag naar Gwendoline of leg een afspraak vast via gwendoline@eradauwe.be.

Gwendoline Van Driesche - commercieel medewerker ERA Dauwe Vastgoed - Zottegem

 

Astrid De Ryck

Office Manager
tel: +32 9 348 84 87

Astrid is de office manager van ERA Dauwe. Ze is gek op het rode dakje en de drie ERA-letters, en geeft na een jarenlange carrière in de juridische sector toe aan haar grote liefde: vastgoed.

Astrid is een vrouw van de wereld, maar ook een vrouw van de streek: de lokale horeca geniet haar voorliefde en sympathie en als bourgondische levensgenieter houdt ze van een etentje onder vrienden. Hoe meer hoe liever, die vrienden.

Bij ERA Dauwe neemt ze de dossieradministratie voor haar rekening en zorgt ze voor de creatieve invulling van de (digitale) marketing. Afwisseling troef dus, en zo mag het blijven.