Een professionele en unieke waardebepaling

Een waardevol afscheid van uw eigendom

Je verkoopt je grond of woning? Dat verdient een grondige aanpak. De Vlaamse Ardennen zijn een populaire regio en een stad als Zottegem heeft heel wat pluspunten, maar bij ERA Dauwe kiezen we in de allereerste plaats toch voor de feiten.

Aan de hand van een uitgebreide marktanalyse berekent ERA Dauwe de correcte marktwaarde en leggen we de troeven van je vastgoed op tafel. Dankzij dit objectieve onderzoek weet je precies tegen welke prijs je die grond of woning het best, en dus het snelst, verkoopt.

Een onderzoek door ERA Dauwe in 4 stappen

Stap 1 - Een kwalitatief vergelijkend onderzoek

We vergelijken jouw vastgoed met gelijkaardig vastgoed dat recent door onze makelaars verkocht werd. De vergelijkingspunten zijn onder meer oppervlakte, ouderdom, staat, uitrusting, vraag- en verkoopprijs en de duur van de verkoop.

Stap 2 - Een realistische prijsberekening

ERA Dauwe berekent een concurrentiële marktprijs voor jouw vastgoed, niet alleen op basis van onze onderzoeksresultaten, maar ook op basis van onze kennis van de vastgoedprijzen en de actuele trends in de regio van de Vlaamse Ardennen, Zottegem of Herzele.

Stap 3 - Een beoordeling van de verkooptroeven

Behalve de prijs bepalen ook andere factoren, zoals de omgeving, hoe je vastgoed in de markt ligt. ERA Dauwe overloopt samen met jou de sterke en minder sterke punten van het onroerend goed.

Stap 4 - Je ontvangt een gedetailleerd verslag

Daarin vind je alle vergelijkingen, evaluaties en de resultaten. En om jouw vastgoed alle kansen te geven krijg je van ERA Dauwe enkele concrete opfrissingstips.

Panden in de kijker van ERA Dauwe Vastgoed