Verkoop uw woning

ERA COOREVITS

Fijn dat je een kijkje komt nemen bij ERA Coorevits, je ERA-makelaar in de Vlaamse Ardennen!

Wanneer u koopt, huurt of vastgoed verkoopt, dan wilt u zekerheden. De zekerheid dat uw vastgoedmakelaar te vertrouwen is, dat het om een goede prijs gaat, dat uw verkoop, aankoop of huur zonder problemen verloopt. Deze zekerheid biedt ERA Coorevits u. Met ons advies en onze aanwezigheid doorheen het proces, bieden wij u volledige transparantie. Half werk interesseert ons niet: Wij investeren altijd de volle 100% in onze klanten. Uw aankoop, verkoop of verhuur laat u bij ons achter met een tevreden gevoel!

Op deze site bieden wij jou een eerste kennismaking aan met ERA Coorevits. Ontdek eveneens ons aanbod te koop en te huur: huis te koop - appartement te koop - garage te koop - grond te koop - handelspand te koop - opbrengsteigendom te koop - huis te huur - appartement te huur.

Regio: Oudenaarde, Kluisbergen, Maarkedal, Kruisem, Kruishoutem, Zingem, Horebeke, Zwalm, en Ronse!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Vlotte verkoop en verhuur

ERA COOREVITS zorgt voor een vlotte en een zo efficiënt mogelijke verkoop en verhuur aan een correct gezette prijs van zowel huizen, appartementen, gronden, handelspanden, kantoren, garages, opbrengsteigendommen en nieuwbouwprojecten.  
 
Jouw woning aan de beste prijs verkopen vraagt expertise op maat. Daarom voeren wij accurate en gefundeerde waardebepalingen uit van jouw pand of grond. Naast een schatting kunnen wij door de grootte van het ERA netwerk eveneens vergelijkende marktanalyses uitvoeren. Dit betekent dat wij jouw pand vergelijken met gelijkaardige panden binnen dezelfde postcode om op die manier een correcte prijs te gaan bepalen. Benieuwd naar de waarde van jouw eigendom? Vraag je gratis schatting aan

Doordachte marketing aanpak

Dankzij onze doordachte marketing aanpak vinden en overtuigen wij potentiële kopers of huurders van jouw woning of project. Als verkoper of verhuurder kun je jouw pand onder meer terugvinden in één van onze etalages, online, in de geschreven pers, via onze buurtmailing, in onze folders, … Uiteraard hangen we het geschikte bord en plaatsen we waar mogelijk de ERA tuinpaal zodat deze opvalt in het straatbeeld. Voor ontwikkelaars bedenken wij een marketingstrategie en –plan op maat. Benieuwd naar hoe wij jouw eigendom de on- en offline visibiliteit geven dat het verdient? Neem vrijblijvend contact op met één van onze ERA makelaars.

De sterkte van een netwerk, gecombineerd met een lokale aanpak

Wij zijn een makelaar met een lokaal kantoor in een groot netwerk met meer dan 100 kantoren verspreid over België. Hierdoor combineren wij de sterkte van ons netwerk met een persoonlijke en lokale aanpak. Wij hopen jou de best mogelijke service te bieden en dat het dichtst bij jou thuis. Tevens staan onze commerciële medewerkers uiteraard ook voor jou klaar indien je een afspraak aan huis wenst. Raadpleeg de openingsuren van onze kantoren of maak een afspraak. Ons team is er ook voor jou na de kantooruren en in het weekend!

ERA Open Huizen Dag

Wij organiseren zelf vier keer per jaar de ERA Open Huizen Dag. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. Als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar je woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Ook zetten wij een opvallende reclamecampagne op die ervoor zorgt dat jouw eigendom extra in de kijker staat. En dit met serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper

ERA Comfort Garantie

Je woning zorgeloos kopen of verkopen? Dat kan met de ERA Comfort Garantie. De aan – of verkoop van een huis of appartement is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Daarom garandeert de gratis basisdekking van de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Als je ook kiest voor de optie Comfort+ kiest, is de al ingebouwde keukenapparatuur mee gedekt. Bij een defect zorgen we, in samenwerking met Europ Assistence, zo snel mogelijk voor een degelijke vakman voor de herstelling. De ERA Comfort Garantie wordt exclusief aangeboden door ERA makelaars en is uniek in het vastgoedlandschap.

Doorgedreven marktkennis en expertise

Verder beschikken onze makelaars over een doorgedreven marktkennis en expertise. Ons jong en dynamisch team van erkende vastgoedmakelaars wordt permanent bijgeschoold. Hiernaast biedt het ERA netwerk jou ook heel wat voordelen. De verschillende ERA-kantoren kunnen elkaar adviseren en versterken. Dat betekent concreet dat jij ook de steun geniet van het hele nationale netwerk van een 100-tal kantoren, ook het Europese en wereldwijde netwerk brengt ons de nodige inzichten bij. Zo beschikken wij onder andere over een ruime database van zoekende klanten. En na elk bezoek wordt zowel het pand als de makelaar geëvalueerd zodoende wij steeds kunnen leren en groeien en wij jou een nog betere dienstverlening kunnen geven. 

Optimale voorstelling en styling

ERA COOREVITS zorgt voor een optimale voorstelling van jouw pand of project. Wij werken daarvoor samen met een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in vastgoedfoto’s. Jouw project brengen wij in beeld met levensechte renders. Voor jou willen wij enkel de beste kwaliteit. Onze vastgoedstyling is high-end. We creëren een thuisgevoel met digitale bemeubeling. Onze luxebrochures laten een blijvende indruk na bij potentiële kopers.  

Uitgebreide administratie

We zorgen voor een uitgebreide administratie. Naast geïnteresseerden een eerste aanspreekpunt te bieden, vragen we de wettelijk vereiste attesten op en pluizen jouw dossier inhoudelijk zo goed als mogelijk uit. We staan dan ook in contact met de gekozen notariaten. Wanneer een potentiële koper of huurder geïnteresseerd is, geven onze makelaars een individuele rondleiding. We houden onze verkoper of verhuurder graag op de hoogte via onze verslagen en evaluaties van bezoeken. Bij interesse volgen de nodige onderhandelingen en het afhandelen van de verkoop of verhuur bij een akkoord. Kortom, we adviseren jou bij alles dat met vastgoed te maken heeft. Service, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk voor ons.

Telefoon nummer mag niet beginnen met een '+' of een '0'.