ERA Open Huizen Dag

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers tijdens onze ERA Open Huizen Dag!

De ERA Open Huizen Dag die ERA meerdere malen per jaar in het hele land organiseert, is een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen.

Het team van ERA Coorevits neemt de regio van de Vlaamse Ardennen, Oudenaarde en Kluisbergen voor hun rekening. Vier zaterdagen per jaar stellen we zoveel mogelijk panden uit onze vastgoedportefeuille open. Alleen op de dag van de Ronde van Vlaanderen zie je hier meer volk rondlopen.

Tot in de puntjes georganiseerd

ERA Coorevits zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars. Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings, online marketing en folders.

Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding van de makelaars van ERA Coorevits.

Laten kijken doet verkopen

Voor jou, als verkoper, is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper.

Zelf kijken doet kopen

Potentiële kopers waarderen dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag?

Laat je gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en je krijgt een seintje van ons!

Schrijf je woning in